Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeesss

Która z was jest utrzymanką? bo dostałam propozycje...

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeesss

chce wyjechac z polski i byc utrzymanką mlodego bogatego rozwodnika... mam swoją kase, wyksztalcenie , jestem pracowita wiec w razie jakby mnie wyrzucil na pewno sobie poradze.. co o tym myslicie? dla mnie przyszlosci w tym kraju nie ma

Gość kurek...
wiele kobiet jest utrzymankami takze w polsce

Gość afcvbc
Jak chcesz robić za tanią niewolnicę do ruchania, gotowania, sprzątania i to jest szczyt twych marzeń to znalazłaś idealną okazję do samorealizacji :D

Gość mogeprosicopomoc?
Shinybox, to stronka, na której możesz zdobyć kosmetyki zupełnie za darmo, które są dostosowane do Twoich indywidualnych potrzeb. Wystarczy, że zarejestrujesz się z mojego linku polecającego i zbierzesz parę osób, które zrobią to samo. Nie ma tu żadnej ściemy, więc liczę na Twoją pomoc, a przy okazji sama możesz zdobyć pudełeczko z kosmetykami. Nic nie tracisz, więc spróbuj chociaż. Pozdrawiam! ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d (bez spacji w http)

Gość eeeeeeeeeesss
a kto powiedzial ze za tanią ? zle to nazwalam...lączy nas cos wiecej niz seks, mozna to nazwac uczuciem..wiem ze takich koiet w Polsce są setyki tysiecy za jedzenie i kosmetyki robią za kury domowe.. ale ja chce z nim zyc, pracowac poki co na jakis czas i miec z tego COS ,tj dobra materialne ;)

Gość kurek...
to utrzymanka czy pracowac?

Gość eeeeeeeeeesss
bardziej utrzymanka praca jako hobby w czasie wolnym szukam dziewczyn, ktore tak zyją..chce wiedziec czy zaluja wyboru czy jednak im sie udalo ;)

Gość aguinf
ja tak co prawda nie żyje, ale gdybym otrzymała taką propozycje, nie wahałabym się jej przyjąć ;)

nie ma znaczenia czt ty bedziesz pracowala czy to on bedzie cie utrzymywal. sukces waszego zwiazku zalezy od tego czy sie kochacie i ile macie do siebie szacunku. od niczego innego.

Gość kurek...
ale pieprzenie, mnie kobieta zostawila bo zarabialem mniej od niej

Gość Tego nie rozumiem?
Czy musisz się zeszmacić?! Skoro masz kasę to nie możesz poznać kogoś odpowiedniego?! Niektóre baby nic sie nie szanują,zero godności i szacunku dla samej siebie! Pózniej dziwicie się że faceci nazywają kurwami?!

Gość yurhgf
bycie utrzymanką to naturalna kolej rzeczy dziewczynki dorastają stają się kobietami. Zdają sobie sprawę, że kobieta nic w życiu nie osiągnie i sprzedają się za pieniądze.