Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżolka dzolka

Jak wygląda rekrutacja na studia magisterskie?

Polecane posty

Gość dżolka dzolka

Na ile kierunków można składać? czy sa jakies egzaminy?

Gość dżolka dzolka
milion pińcet

najpierw trzeba zapisać się na studia licencjackie/inżynierskie i je skończyć

Gość dżolka dzolka
hahaha really?

Witam, Rekrutacja na studia magisterskie nie musi być skomplikowana. W jaki sposób przebiega na naszej uczelni, dowiedzą się Państwo pod adresem http://www.wsb.pl/kandydaci. Nadmeniam także, iż do końca lipca obowiązuje promocja - 0zł wpisowego i 600zł zniżki na studiowanie. Zapraszam i zachęcam do zadawania pytań w przypadku wątpliwości. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB II stopnia

Gość gość
Hej wszystkim! Dużo informacji na ten temat jest na www.study4u.eu, generalnie możesz tam znaleźć i kierunek i uczelnie, który Cię interesuje, a także zapoznać się z zasadami przyjęć na studia i to wszystko szybciej niż na stornach internetowych uczelni! :)

Gość Ignaca
Ja jestem po licencjacie na WSB, teraz będę składać papiery dalej, oczywiście dalej to będzie WSB w Toruniu.

Gość gość
a co cie skłoniło że kontynuujesz naukę na WSB ?

Witam! Rekrutacja na studia II stopnia (online, w normalnym trybie i połączone z podyplomowymi) w oddziałach Wyższej Szkoły Bankowej wciąż jest otwarta - pozostały ostatnie wolne miejsca. Studia można podjąć m.in. na kierunkach logistyka, zarządzanie, pedagogika, turystyka i rekreacja i wielu innych. Zapraszam na wsb.pl po szczegóły naszej oferty oraz rekrutacji. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
a teraz WSB rozpoczęło nabór z ciekawą ofertą na II stopień studiów zapisując się do 29 kwietnia możemy zaoszczędzić 1000 PLN jak dla mnie studentki która pracuje dorywczo jest to bardzo dobra oferta.

Witam! Cieszę się, że wybrałaś właśnie ofertę Wyższej Szkoły Bankowej. Faktycznie do końca kwietnia trwa promocja zniżkowa, dzięki której osoby zapisujące się na studia II stopnia (tradycyjne, online lub połączone ze studiami podyplomowymi) mogą zaoszczędzić aż 1000zł. Zniżka ta obejmuje: 600 zł zniżki w czesnym, która rozliczana jest w ciągu dwóch lat studiów - 300 zł mniej za pierwszy rok studiów i 300 zł mniej za drugi oraz 400 zł dzięki zwolnieniu z opłaty wpisowej. Dodatkowo można liczyć na czesne w wysokości już od 240 zł miesięcznie przez całe studia. Pozdrawiam, Andrzej Czarnecki Online Ekspert WSB

Gość gość
WSB to g****o; no ale jesli ktoś lubi wyrzucam pięniądze to nie :P

Gość kasana
Taaa, bo na pewno się na WSB uczyłeś i wiesz :) Czego to ludzie nie zrobią, żeby zabić nudę. Jak dla mnie szkoła jest spoko i umożliwili mi studiowanie chociaż sprawiałam problemy. Więc jak nie wiesz czegoś to nie pisz :)

Gość gość
jakiej zasadzie odbywa się rekrutacja na studia magisterskie WSB ?