Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euzeubjja wania

-Obiad niedzielny przygotowany przez męża - foto-

Polecane posty

Gość euzeubjja wania
u mnie w domu w kuchni rzadzi mąż , on decyduje o zakupach , przetworach, co jemy , jakie mamy obiady itd nie będę wybrzydzać skoro mam gotowe podane nie lubię gotować

Gość BoskiMarkos
w domu on gotuje, ja nie i pytam o opinię obiad niedzielny kolejny który mi podał , sfotografowałam chciałybyście mieć takiego męża ? - o ja pier***e, co za pustak :o 1. Jesli on gotuje, a Ty nie - to normalne, ze on robi obiad, wiec czym tu sie podniecac i chwalic? 2. Jesli on caly czas gotuje i ma w tym wprawe, to nic specjalnego nie przygotowal, bo to na fotkach mistrzostwem swiata nie jest. Czyli mozna rzec, ze masz meza, ktory sie nie przyklada i Cie olewa. 3. Pewnie zadna kobieta nie chcialaby miec takiego meza, ktory sie czyms zajmuje od zawsze, i, jak widac, za dobrze mu to nie wychodzi. 4. Facet pewnie jest zniewiescialy, skoro zajmuje sie gotowaniem, no i, jak widac, dobry w tym nie jest. 3 + 4 = wspolczuje!

Gość Jak na faceta
To może być,ale ja wolałabym przygotować obiad w swoim wykonaniu,ponieważ uwielbiam dobre jedzenie i estetycznie podane.Marchewka nie jest drobno pokrojona,gdzie,a zielona pieruszeczka? Nie znoszę gotowanego drobiu,nawet gdy ugotuję,tego nie jadam. Widać facet nie ma wyjścia jak nygusa ma w domu.Zakasuje rękawy i gotuje jak potrafi,co widać na załączonej fotce.

Gość euzeubjja wania
zawsze można zrobić cos extra, schaby nadziewane itp ale nie zamierzamy wydawać masę forsy albo nie zamierzam żeby się pokazać tu na kafe spokojnie, nie spinajcie się ta fota to zwykły obiad , ja lubię kurczaka

Gość taka sobie niczego kurka chwal
Widac, że niektórym para z zazdrości poszła o gotowania przez faceta. Mój mąż też gotuje i to nawet lepiej ode mnie. Zupy mojego męża są na miarę światowego gotowania, a najlepszy jest rosół w jego wykonaniu po prostu mistrzostwa.

Gość euzeubjja wania
ale zazdrość i nienawiść przez wyżej dwie kobiety przemawia to az mi was żal , tyle jadu i zajadłości że same się tym otrujecie co mnie interesuje że ty znasz się na specjałach i super kuchni, ciekawe czy jadasz takie super dania na codzień