Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

pomozcie bardzo prosze strasznie sie boje

Polecane posty

mam remont w domu ,usnelam ,a malarze przyklejali listwy budaprenem ,obudzilam sie nacpana ,boli mnie glowa i jest mi niedobrze . jestem w 31 tc wyszlam na powietrze i juz trochelepiej ,ale nadal nie czuje sie dobrze ,w domu smrod w calym mieszkaniu ,choc kleili w jednym pokoju .Nie wiem co robic !!! :-(:-( jechac na pogotowie ,czy cos ??

Gość jedź na co czekasz
:O

Gość yaneczkas
amanda wypij sobie piwko to ci się lepiej zrobi...

jak bylo malowanie po prostu to mi nie przeszkadzalo ,ale mie mialam pojecia ,ze beda budaprenem kleic :-\ usnelam po obiedze i obudzilam sie w istnym srodzie ,ze ne moglam oddychac :-\ nie wiem czy na pogot jest sens co oni tam pomoga ?? narazie siedze na laweczce na powietrzu i jest lepiej

Gość nunun
A skąd mamy wiedzieć? Dzwoń do swojego gina -niech ci coś doradzi.

Gość kolorowe motyle
mleka sie napij

Gość nunun
Z ulotki Butaprenu: "Kobiety w ciąży powinny bezwzględnie unikać wdychania oraz kontaktu ze skórą."

Gość J, uyfjgcygg gustu iyviyv
Moja mama nawdychqla się chemicznych opadów jakyla w ciąży. Mój brat żył jeden dzień po urodzeniu. Miał uszkodzona wątrobę inne. Dobrze raczej nie będzie. Przy następnym dzieckubardziej uważaj.

amanda,nie panikuj, widać że ktoś wyżej to podszyw i pisze żeby Cię postraszyć.. kafeteria to specyficzne miejsce.. Najprawdopodobniej nic Tobie i dziecku nie będzie, nie zjadłaś tego, nie kąpałaś się itp.. na większości preparatów chemicznych, leków, nawet produktów spożywczych pisze, że nie mogą korzystać z tego kobiety w ciąży. Na wszelki wypadek. Ja bym zrobiła tak. Zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego, powiedz o co chodzi. Jeśli masz umówione badania w najbliższym czasie, to spokojnie poczekaj. Niektóre kobiety ćpają i piją do ostatnich dni ciąży, a dzieci w większości są zdrowe, dziecko jest jednak chronione :)

nie wiedzialam ,ze beda kleic cos ...a malowanie to mi nie przeszkadzalo...staralam sie nie wlazic tam ,a tymbardziej jak sprayem na odgrzybianie brali ..ale klej to byla masakra tymbardziej ,ze spalam tam :-(:-(:-(:-( i niezle mnie zakrecilo

nie bylam na pogotowiu :-(:-( dzwonilam do lekarza ,ale powiedzial ,ze nie ma sensu do szpitala nie ma badan ,ktore stwierdza ,czy sie zatrulam :-(:-( nie wiem co robic wciaz wymiotuje i boli mnie glowa :-(:-(:-(

Gość Jozef i na
www.stofarb.pl/stoadm/.../KARTA%20-%20K.%20BUTAPREN.doc?... Mam nadzieje, ze sie otworzy. Na wszelki wypadek lepiej jedz do szpitala.

Gość Jozef i na
jesli nie wpisz sobie w google zatrucie butaprenem. Jak to nie ma badan? Przeciez Ty masz objawy zatrucia. Jak nie nawylkam do pisania tego zdania to teraz napisze, jedz do szpitala, gdyby nie chcieli Cie przyjac to odrobine pokoloryzuj objawy. Przy podejrzeniu zatruciem butaprenem konieczna jest pomoc lekarska.