Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CENTRALNA POLSKA

prosze wejdzcie wazne

Polecane posty

Gość CENTRALNA POLSKA

drogie kafeterianki chcialabym wam zaproponowac uslugi telekomunikaji polskiej w nowej odslonie (kto nie ma lini telefonicznej to zaden problem jej instalacja wynosi zaledwie 1,23zł przy umowie na plan telefoniczny na 24 mies) najnizszy abonament wynos na 24 mce zaledwie 34,00 brutto lecz nie ma w nim minut bezplatnych do wykorzystania abonament zawiera tanie sekundowo rozliczane rozmowy juz od 0,10 gr brutto za min mamy tez wiele innych i atrakcyjnych ofert jezeli ktos by byl zainteresowany lub mial pytanie prosze pisac .... i pytac hetnie odpowiem i pomoge wybrac oferte ....

Gość hahahhahahah
i co było takiego ważnego żeby pisać "prosze wejdzcie wazne" ?

Gość eereqweqw
Drogo 🖐️

Gość CENTRALNA POLSKA
juz wyjasnie np w polaczeniu p. startowy 34,00 + pakiet 2012 min na stacjonarne za 20,12 wyjdzie 54,12 i jest 33,32 godz do wykorzystania na stacjonarne (za granice do niemeic angli francji hiszpani) lub na komorki p.startowy 34,00+rozmowy z rabatem 10,09 16 gr za minute na komorke sekundowo rozliczane mozna tez polaczyc z neostrada najkorzystniej 6144 kb/s za 59,48 + p. tel.

no i co z tego??? jak ziemniaki bedziesz miec w promocji tez napiszesz ze wazne..?

Gość agdga
wypierdalaj

skoro w telemarketingu słabo Ci płacą to szukaj innego zajęcia. Wiem, że z pracą ciężko, ale tu pewnie klientów nie znajdziesz :()

Gość CENTRALNA POLSKA
ja tutaj nie robie z siebie telemarketerki lecz mam te promocje sama i jestem z nich zadowolona i chcialam wam polecic je nie spodziewalam sie takiej reakcji ja to z dobrego serca robie

Gość nunun
A w temacie obok się żalisz że masz za drogo opłatę za stacjonarny. Zdecyduj się :O

Gość a co to ma być,
tp poszukuje klientów nawet przez kafeterię ?:D