Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patka1000000

grudki na twarzy!!!

Polecane posty

hej! od jakiegos czasu,a dokladnie dzieki pani dermatolog ,ktora przepisala mi masc silnie wysuszajaca,a nie mialam duzych problemow z cera..... pojawily mi sie takie dziwne podskorne grudki na twarzy. nie byly widoczne natomiast kiedy naloze podklad od razu je widac wyrazniej no i pod slonce to juz wogole dramat..... to samo na czole, wagry wagrami,ale to czesto robi mi sie zaczerwienione i ciezko jest sie tego pozbyc! no i zostaja mi okropne slady bo mam bardzo wysuszona cere.... a dobre kremy kosztuja w aptekach ok 100,no i nie stac mnie na to tak szczerze mowic. nie wiem co robic bo jedno zejdzie i na tym samym miejscu na drugi dzien nastepna niespodzianka.... prpbowalam wszystkiego! pomozcie mi co?

Gość Elsaaa
Idz do tej pani dermatolog i zapytaj co to ku...a jest

Gość happylive
są to ropne krostki?

nie to sa takie kropeczki,ktore po wycisnieciu (wychodza takie biale nici,ale nie zawsze) staja sie zcerwone i ciezko jest sie pozbyc tego pozostalego sladu,albo wogole zostaja mi slady,plamy,zaczerwienienia, zcasem tez ,a ostatnio nawet czesto same przeradzaja sie w stany zapalne no i powstaje cos jak pryszcz.... zadne masci nie pomagaja bo one z reguly maja wysuszac rani po ropniakach a ja mam takie grudki pod skora i nie wiem co z tym robic:(

dzieki gumowy kontrabasie ,ze wywolales u mnie odruch wymiotny,ale niestety nie trafiles w punkt mojego problemu