Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buszujący w żbożu27

Co byś zrobił/a na moim miejscu? Jak żyć ?

Polecane posty

Jasne, że masz szansę na normalne życie. Zawsze jest jakieś wyjście. Jesteś młody i całe życie przed Tobą... :) Jakie studia skończyłeś?

Gość madchen111
Witaj autorze.Na poczatek jestem kobieta ale to nie ma znaczenia.Masz moze prawo jazdy? Z tego co czytalam to znasz angielski a co z niemieckim? Pytam poniewaz ja mieszkam w Niemczech i moglabym Ci pomoc.Po pierwsze poszukac tu pracy i moglbys jesli chcesz na poczatku mieszkac u mnie.A po drugie rozumie Cie ja nie przeszlam tego co Ty w dziecinstwie ale cos innego i bylam w podobnej sytuacji jak ty teraz.Wyszlam z tego i teraz jestem calkiem inna osoba mysle optymistycznie.Wierze ze pomoglabym Ci zmienic myslenie i poglad na swiat.Tylko za tydzien przyjezdza do mnie moja siostra bo znalazla tu prace i bedzie rozwozic pizze i przez jakis miesiac bedzie u mnie mieszac a potem cos wynajmie.Pytalam czy masz prawo jazdy bo oni potrzebuja wiecej osob do rozwozenia pizzy a jesli nie to moge poszukac innej pracy.Napisz co myslisz o tym.

Gość xzvzxv
dlaczego nie dołaczysz do rodzeństwa?

tez nieeee bejbe ja nigdy nic nie studiowalem :D aktualnie mam po prostu wakacje

Gość znasz dobrze angielski?
to co Ty jeszcze robisz w Polsce?

no lodyyyy nie wiesz co to ??:D hueheu to ty jeszcze nie doswiaadczona :P hueheu