Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjghghhghgghhoooooo

studia

Polecane posty

prosze opomoc... wsrod dokumentow ktore trzeba zlozyc na studia na uniwersytet jest : - deklaracja o podtrzymaniu chęci studiowania w UO podpisana przez kandydata i w jej tresci jest podana informacjka ze podtrzymuje chec studiowania na uniwersytecie i jednoczesnie nie zlozylam takiego zaswiadczenia na inne kierunki uniwersytetu,alew tym problem ze jestemn na liscie rezerowych innego kierunku i on dalej mnie interesuje. CO MAM ZROBIC? jedno przeczy drugiemu. moze ktos byl w podobnej sytuacji? sprawa jest dla mnie o tyle wazna ze wszystko musze zalartwoic jak najszybciej jutro rano bo zaraz po tym wyjezdzam dosc daleko i nie bedzie mnie na miejscu. prosze o pomoc...

Gość Widocznie na typ etapie musisz
się juz zdecydować, chociaż ja bym złozyła na obu kierunkach takie oświadczenia, i tak tego nikt nie sprawdza.

a skladalas juz kiedyus papiery na studia?

Gość Widocznie na tym etapie musisz
No udało mi się nawet je skończyć :D

nie chodzi o to ze watpilam tylko myslalam ze to ty;lko twoje przypuszczenia :) ale nie mialas takiej sytuacji jak ja ? a tak z ciekowosci co studiowalas?

Kulturoznawstwo, więc nie ma się czym chwalić :D Najwyżej zadzwoń jutro rano do dziekanatu czy sekretariatu i się dowiedz dokładnie. Babki, które tam pracują i tak odbirają teraz pewnie setki podobnych telefonów i już mają obcykane wszystko. Bedziesz spokojniejsza.

no wydzwanialam juz tam dzisiaj ale widocznie nikogo nie bylo. wiem z\e dzisiaj niedziela ale sa osoby ktore studiuja zaocznie wiec myslalam ze ktos tam bedzie siedzial. problem w tym ze ja tam juz bede wczesniej niz otwieraja ten punkt rekrutacyjnty bo mialam wyjezdzac o 5 rano a i tak przesuneklamn wyjazd opoand 3 godziny, bo tomiejsce jest od 8 otwarte. dlatego tez szyukam pomocy tutaj... wydaje ci sie ze na tyum etapie na prawdfe bede musiala juz podjac decyzje?

Idz z tym oświadczeniem jutro i przy okazji wypytaj dokładnie. Chociaz prawdopodobnie i tak nie ma to zadnego znaczenia że złożyłas takie oświadczenie na innym kierunku ;) A na stronie rejestrecji na UO nie ma czegos takiego jak forum? Wiem żę UAM ma cos takiego, UŚ miał jak zaczynałam tam studia. Było to fajne bo byli tam ludzie, którzy odpowiadali na tego typu pytania.

ja na uniwersytet opolski

No tak, wiem, ale myslalam ze tez tam macie forum rejestracji internetowej. Tak czy inaczej idz z tym papierkiem jutro i wybadaj na miejscu co i jak.

dzieki serdeczne :* :)