Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość surnakijka

idę jutro do pracy :(

Polecane posty

Gość surnakijka

w której sobie nie radze (pracuje tam 2 tygodnie) a atmosfera jest tragiczna na dodatek jedyna miła osoba jest na urlopie i ja ją zastępuje a ja sobie nie radze i pewnie jej coś zle zrobie w projekcie już mam pewne problemy :( jejku chyba nie dam rady stres mnie zżera

Gość w yes
ja tez kurde ide do pracy ktorej nie lubie i co z tego? jak trzeba to trzeba a nie jeczec na forum

Gość surnakijka
eh ja prace nawet lubie ale to nowe miejsce nowi ludzie i nowe obowiązki nie będzie to mily tydzień a najpewniej zepsuje coś jedynej miłej osobie w tym biurze

Gość surnakijka
nie lubić pracy a nie radzić sobie to dwie rózne kwestie :(

Gość kasaa
Jak ci tak bardzo żle to szukaj innej

Gość surnakijka
ale tą dopiero znałazłam nie całe dwa tygodnie temu zle jest bo wszystko nowe i nie znane i obawa ogromna :( co bedzie a towarzystwo nie zbyt miłe raczej takie każdy sobie robi dla siebie i tyle go obchodzi reszta czasem nawet cześć nie mówią

Na pewno jest w związku z tym dystansem niefajna atmosfera, ale pomyśl że w pracy jest praca a przyjaciół masz poza nią, idziesz tam zrobić swoje i cześć. Bez napinki.

Gość surnakijka
wiem ,ze w pracy nie ma przyjaciół są tylko znajome twarze ale kurcze ja tam z nimi na pizze i piwo nie muszę chodzić wystarczy będą mi przekazywać informacje i czasem troche pomogą bo nie znam się i nie radze sobie z nowymi rzezcami ot tyle

Gość surnakijka
a oni ostatnio to nawet mi na złość zle niby pomagają :(

Pomagają niby na złość? Słuchaj, nie nakręcaj się, bo nie ma to jak tworzenie sobie mitów i legend. Może źle ich odbierasz, nie twórz teorii spiskowych.