Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odcieta głowa

znacie kogos kto sie rozbił na motocyklu?

Polecane posty

Gość odcieta głowa

ale nie w takim wypadku nieszczesliwym tylko ze specjalnie sie odstrzelil bo juz nie chcial zyc??? chodzi mi o to czy patetnt ze struna od gitary dziala i czy jest na 100% skuteczny pozdrawiam wszystkie no lajfy

Gość odcieta głowa
ale mi o te strune chodzi bo sie kloce i nie chce mi sie wierzyc ze struna jest w stanie przeciac kregosłup bo przeciez to jest kosc i nie mozliwym jest zeby odpadla glowa no kurde ktos slyszal o takim wypadku?

Gość odcieta głowa
ej no co wy przeciez co 2 tutaj sie zabijal albo chce zabijac to nie wiecie czy to prawda nie zalamujcie mnie przeciez to kafeteria forum samobojcow

Gość rzuwie nindża
w akwarium opisywal sołowow działanie struny bodajże ale nie w zwiazku z motocyklem a co do życia - masz je po to aby je WYKORZYSTAĆ a nie UNICESTWIĆ

Gość odcieta głowa
ja nie mam nawet motoru tylko hulajnoge :D:D:D:D::D:D:D:D nie chce przejebac 10 funtow :D bo wg mojego durnego kumpla struna jest w stanie przeciac kosc a ja mowie ze peknie na kregoslupie i ewentualnie zrobi szrame ale nie utnie glowy

Gość PATUNIAAAA.....
u nas w miescie kilka lat temu chlopak wlasnie tak zginol,ale nie wiem czy to byla struna czy jakas lina cz kabel...ale tak czy inaczej lep kolesiowi scielo.przykre ale prawdziwe:(

Gość odcieta głowa
no ale krąg jest twardy jak trafi na krag to sie zaklinuje w tych kolcach i sie urwie czy jest taka mocna? kto gra na gitarze??. jak duze obciazenie moze przyjec struna??? no a predkosc wiadomo rozważamy ze zapierdala ile maszyna dala i wali w drzewo albo w tira z naprzeciwka ktory tez zapierdala ze 120, ale problem polega na tym czy glowa odpadnie i potoczy sie w krzaki czy utrzyma sie na kregloslupie i bedzie wisiec..................

Gość o tak o
ale to jest możliwe, struna jest cieniutka i mocna, a kręgosłup nie jest zbudowany tylko z kości, myślę, że spokojnie może odciąć głowę. Powiedz autorko a Ty nigdy nie skaleczyłaś się na przykład papierem?? to tak można porównać trochę...

Gość Dr, SKACZ
i chuj przejebalam dyche bo znalazl wiesniak artykul... mozna uciac glowe struna :D

Gość o tak o
bo papierem ciężko się skaleczyć ale jednak się da. Struna spokojnie odetnie głowę jadącego z dużą prędkością. Też słyszałam, że motocykliści robią coś takiego