Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie miesci sie w glowie

kamera sasiada obejmuje moje podworze!!!

Polecane posty

sasiad zalozyl moitoring, obejmuje jego podworze, ulice i moja dzialke ktor a jest po drugiej stronie ulicy, naprzeciw sasiada. czy ma prawo filmowac moja posesje?

nie, ale nie chce aby filmowal mnie lub moje dzieci na podworzu.!!!

Gość jak o co przeszkadza
chyba zartujecie? Oczywiscie, ze on nie ma prawa.

Gość skonstruuj sobie
dobrą procę

powinnam to gdzies zglosic? tylko gdzie jesli juz? na policje czy do strazy miejskiej?

Gość warkot
skad wiesz zse obejmuje twoje podworze? oglądałaś nagrania

Gość uiuiuuiyiyiu
jak ci chalupe opierdola to bedziesz go po nogach calowac

slyszalam co mowil o pewnym moim zachowaniu na podworzu, nie mogl tego widziec, bo byl wtedy w pracy, a nikogo u niego w domu nie bylo, wiec nikt nie mogl zobaczyc...

Gość chiński zawodnik ping-ponga
nie, nie ma prawa co należy mu w sposób dosadny wujasnic jesli sobie tego nie zyczysz

no ok. powiem i jaka mam gwarancje ze zmieni ustawienia kamer? moge to jakos sprawdzic?

Gość W czym problem?
Nie rozumiem dlaczego tak się podniecasz?! Przecież możesz powiedzieć sąsiadowi że sobie nie życzysz żeby Twój teren był objety monitoringiem,na pewno to zrozumie i przesunie kamere bardziej w swoim kierunku.Szkoda ze tak plytko myslisz? Już wiem - zazdrość dupe ściska i to jest to!!!! Nie zdziwiłabym się gdyby zlodzieje oskubali ci chate to sąsiad miałby niezły ubaw?! Jak sami widzicie głupich u nas dostatek,ich się nie sieje,sami sie rodzą.!

Gość Wsiowa baranica
Zamiast być wdzięczna sąsiadowi,że przy okazji obejmie jej teren to ta idiotka faceta "opluwa" Co to za beznadziejna dziwa! SZOK!

Gość sefaer5gzaqer
TO SIE CIESZ ; JAK PRZYJDZIE ZLODZIEJ TO CI GO KAMERKA NAGRA OD SASIADA ; JUZ WIDAC ZE EJSTES NIEZGODNA ;A CO TY NA NAGO LATASZ OII BOISZ SIE NAGRANIA ;:::MASZ COS NA SUMIENIU;INACZEJ TO BYLO BY CI PIKUS:::

Gdyby chciała mieć monitoring swojej posesji to pewnie sama by to zrobiła. Ja bym nie chciała żeby mój sąsiad nagrywał moje życie :o moge wyjść naga do ogrodu i nikt nie ma prawa tego rejestować!!!! a co do ewentualnego włamania- są ubezpieczenia :classic_cool:

Gość Miksssssssss
Haha, "jak przyjdzie złodziej"... To jakby jej w sypialni sąsiad zamontował kamerę i nagrywał jak ona kocha się z mężem, to też by było ok, bo gdyby przyszedł złodziej, to by go nagrało... :o

Gość Beznadzieja!
Monitoring może mieć każdy,moja sąsiadka ma również,a na moim piętrze nie spodobalo się sasiadowi jak tej tutaj.Wezwał policje i gówno wskórał.Już wiem dlaczgo nie odpowiada jemu monitoring,bo trefną wódą handluje.Teraz sąsiadka ma dowód i zacznie się jazda.Pewnie ta tutaj też ma coś do ukrycia i dlatego się buldoczy? Ciekawe skad wiesz ze obejmuje twój teren? Najpierw trzeba sprawdzic,a potem piedzielic na forum!!!!

Gość sppp
ktoś po prostu nie chce być nagrywany i tyle :)

Gość gość
Ja wszystko nagrywam, podsłuchuję i donoszę gdzie trzeba. Może się przydać. Taki mam charakter.