Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginseng

stosunek przerywany w 13 dc testy owulacyjne pozytywne

Polecane posty

Gość ginseng

a mój mąż zdjął prezerwatywę ,bo zrobilo mu sie niewygodnie-zła jestem k...a mać.Co ja mam robić?Twierdzi ,że wyskoczył w porę czy mam być spokojna:(

Gość ginseng
Myślałam,że ją ma...nie wiem ,że ją ściągął.Ale musiał ściągnąć w trakcie zmian pozycji:(

Gość ginseng
nie wiedzialam-poprawiam się. Pocieszcie mnie proszę.

Gość ginseng
Wiem i sie martwię:(

to po co testy owulacyjne robisz jak w ciąży nie chcesz być? a jak juz wiedzialas, ze masz ta owulacje to mogłas sie powstrzymać.. a pocieszyć cie nie pociesze bo stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji.. w momencie podniecenia z członka wypływa płyn ejakulacyjny który rownież zawiera plemniki tak samo wartościowe jak właściwa sperma.. teraz zalezy tylko od tego jak silne twój mąż ma nasienie, w którym miejscu przewodu znajdowało sie jajeczko i kilku innych czynników ale o tym możesz juz na necie poszukać, nie bede tutaj wykładu robic ;)

Gość znowu ty
pożyjemy zobaczymy

Gość ginseng
testy robiłam ,bo chciałam wiedzieć czy mam dni płodne czy nie.Mąż nalegał na sex więc się zgodziłam pod warunkiem,ze założy prezerwatywę(a wiem ,ze nie specjalnie ja lubi używać,ale się zgodził)zrobił co zrobił a ja sie nie domyśliłam.Byłam pewna ,ze ma ja na sobie.Zdjął ja niedługo przed wyskoczeniem:(

to może specjalnie to zrobił bo chce dzidziusia ;) jak masz taki problem to idź do ginekologa po tabletki, albo wszczep sobie implant. Ty nie zaciazysz (o ile juz nie zaciazylas) a mąż będzie zadowolony bo będzie mógł z gumek zrezygnowac. jak to sie mówi i wilk syty i owca cała ;)

Gość ginseng
Masz rację.jestem na etapie robienia badań i jak wszystkie wyjdą ok będę miała dobrane tabletki.Kurcze może on specjalnie to zrobił ,bo wiedział ,ze już w przyszłym miesiącu mogę zaczać brać tabsy:(

powinnas porozmawiac z mężem na ten temat i wyjaśnić dlaczego nie chcesz miec jeszcze dziecka itp. Ja osobiście polecam implant. Wszczepia sie go na okres trzech lat z możliwością usunięcia w każdej chwili gdybyscie podjęli decyzje o posiadaniu dziecka no i przy okazji nie musisz pilnować sie z polknieciem każdej tableteczki o określonej godzinie :D a zamartwianie sie teraz nic ci nie da..bo będzie co ma być.. poczekaj do okresu lub zrób test ciazowy po mniej wiecej 2tyg od możliwej daty zapłodnienia.