Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Wutuni

Czym jest szczęście ?

Polecane posty

Gość Wutuni

Pewnie to jest dobrze znany temat,ale ja jestem leniem,któremu nie chcę się przeglądać forum. Zastanawiam się jak różni się życie osoby uważanej za urodziwą, a życie osoby brzydkiej. Wystarczy przejść się korytarzem gimnazjum czy liceum. Wydaje się,że ładne osoby mają własne najpopularniejsze w szkole paczki,że są lubiani i faworyzowani,a brzydkie osoby zazwyczaj siedzą w cieniu chowając się prze resztą i czasem znajdą drugą taką samą ofiarę losu lub przy odrobinie szczęścia znajdą sobie paczkę. Wydaje mi się,że takie osoby nie są szczęśliwe. A podobno każdy ma prawo o szczęścia tak ? Nie jestem ani piękna ani niesamowicie brzydka. Niby jestem po środku,ale kompleksy bardzo mi dokuczają i choć bardzo staram się je ukrywać,to ciężko mi to wychodzi. Wyrobiłam sobie zdanie,że mi szczęście się nie należy,bo przez mój wygląd i sposób myślenia ani brak zainteresowań nikt nie ma do mnie szacunku.Nie wiem czy tak jest,ale każdego dnia się tak czuję.W wakacje chowam się przed ludźmi,bo boję się upokorzeń,a w ciągu roku szkolnego marzę tylko o tym by być sama,bo lepiej się czuję. W rzeczywistości chciałabym być duszą towarzystwa, ale nie potrafię znaleźć sobie ludzi,którzy by mi opowiadali,więc przed tymi, za którymi nie przepadam po prostu się chowam. Przyczyną mojego nieszczęścia przede wszystkim jestem ja sama. Zazdroszczę wszystkim tej energi do życia. I mam tak cholernie tego dość,że doszło do tego,że pytam o poradę na jakimś forum. Przepraszam za moją chaotyczną wypowiedź. Pozdrawiam c:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować