Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smutny Rudzielecc

Jak to jest z tym odkochaniem??

Polecane posty

no tak niby czas jest najlepszy,ale jak sobie radzić każdego dnia żebynie zwariować? są chwile kiedyjest w miare ok(złudne to)a za chwile masakra trwająca kilka dni w dodatku odbierajaca siły do życia. ludzie co robic żeby nie zwariować?

Gość nhyjgukhg
nie wynaleziono żadnej mądrej rady

Gość innainaczej
na stara miłosc najlepiej jest znalezc nową ;)

Gość źle śpie ostatnio
dokładnie , na stara miłość tylko nowa miłość

Gość nie nigdy nie
nieprawda

Gość też ostatnio źle spie
rzuc sie w wir pracy i hobby, sparwiaj sobie wiele przyjemnosci

chciałam być twarda,ale nie wychodzi. staram się żyć w pedzie byle tylko nie myslec. duzo pracuje,odsuwam mysli,ale i tak nie mam spokoju. od piątku normalnie umieram:( nie daje rady.

Gość innainaczej
poflirtuj z kims wirtualnie i po malu zacznie przechodzic;)

Gość też ostatnio źle spie
to przez weekend bo miałas za duzo wolnego czasu, jutro praca i bedzie dobrze

miałam okazję już w realu i wcale mnie to nie bawi. akurat na to nie mogę narzekać-zawsze znajdzie sie jakis adorator,ale co z tego jak mnie to nie bawi. nawet alkohol nie pomaga,bo jak tu wyjsc i się dobrze bawić kiedy w głowie,sercu on???......

Gość innainaczej
nie da rady juz tego naprawic?

w piatek jak mnie dopadło to poszłam zaryczana spac o 4 nad ranem. wstałam o 7 bo na 9 do pracy. ledwo przeżyłam w pracy.wieczorem wyszłam ze znajomymi i tylko sie schlałam jak świnia:( i nic kurwa lepiej

Gość źle śpie ostatnio
bedzie dobrze. narazie ci sie to wydaje nie mozliwe ale jeszcze poznasz tego drugiego księcia z bajki a o tamtym zapomnisz. wiem co mowie

nie jestem już małolatką,mam za sobą kilka zwiazków a co za tym idzie rozstań. nie raz czułam sie powiedzmy podobnie,ale nie tak. wydaje mi się,ze tego faceta pokochałam taką prawdziwą i zdrową miłością,taką dorosła i dlatego tak mi źle. moja rozpacz trwa 3 miesiace.nic nie jest lepiej,mało tego myślę,że jest gorzej niż było:(

Gość Angelica_pickles
Ruda , doskonale cie rozumiem. Najgorsze jest dla mnie to ze mimo iz czulam sie nieszczesliwa z nim , nie chce zyc bez niego. popiepszone to wszystko , te glupie uczucia i milosc , nie mam na to juz sil

Gość wemmee
smutny rudzielec, wiesz jak to jest? to jest tak jakby...tesknic za ulubionymi lodami, ktore sprzedawali zeszlego lata. Mija lato, przychodzi jesien, a Ty tesknisz.. wspominasz.. ale z czasem Ci mija, nie czekasz juz na te lody, a na lato.. a kiedy lato przychodzi, poznajesz nowy smak lodów, tamtych juz nie ma. Mimo ze te nowe rozplywaja sie w ustach, cieszysz sie nimi- wspominasz.. ale wiesz, ze zostaly tylko wspomnienia, wiec zapominasz :)

Gość wemmee
bo te nowe, smaczniejsze lody sa lepsze ;) czas, czas i jeszcze raz czas. No i w tym czasie najlepiej nowa milosc!:) dasz rade, powodzenia.

Gość Angelica_pickles
a ! i co najgorsze , calkowicie zeszmacilam sie proszeniem o powrot itp , smsmy , maile , rzygac mi sie chce jak o tym mysle , ale za kazdym razem mialam nadzieje ze ten koles zrozumie , ze ja naprawde go kocham , miloscia szczera , prawdziwa , ze zrozumie , ze nagle sie otrzasnie i wroci do mnie na kolanach... Matko , jaka ja jestem slepa i glupia z tej zasranej milosci ! Dlatego NIENAWIDZE zakochania , zawsze jestem taka slaba psychicznie , zawsze oddaje siebie cala , a dostaje w zamian nic wiecej tylko KOPA w d. ! nawet zabic sie nie potrafie ! juz probowalam ! haha jakiez to jest zalosne ? ehhhh :( chciala bym sama sie zahipnotyzowac i wymazac kazde wspomnienie o nim .. ale to nie jest nawet mozliwe , msiala bym wymazac ostatni rok ze swojego zycia.

Gość Angelica_pickles
oficjalnie tydzien , ale od ok 3 miesiecy byly rozstania i powroty , od miesiecy przechodze ten horror , placze , cierpie tygodniami , kilka dni "niby szczescia" i powrot do lez , depresji ... nie wyrabiam juz psychicznie

Gość gahske
rudzielecc,ja swoje smutki topilam w alkoholu i ramionach nowo poznanych mezczyzn, nigdy nie siedzialam sama w domu- smutek, zal wytanczylam, a lzy w wodce topilam.. minely dwa lata ..(tak bardzo go kochalam..... nie masz pojecia... nikt nie ma) a ja juz od pol roku jestem z innym i mimo ze na poczatku go nienawidzilam, byl zapchajdziura, dzis go kocham, miloscia szczera- dorosłą..

ja ze swoim byłam dwa lata. nie jestem 3 miesiące. początki były kiepskie,ale jeszcze zdaje się trzymały mnie nerwy. nawet jak teskniłam to jakoś inaczej. teraz jest bardzo źle.nie nadaje się do życia,płacze(potrafie nawet na ulicy)w piątek w autobusie łzy kapały mi jak głupiej... horror jakiś. chciałam być twada i myślałam,ze w taki sposób wygram. niestety poległam:(

Gość Angelica_pickles
ja mam prawie 30stke na karku , i wcale nie jest mi latwiej. wcale nie czuje sie madrzejsza i bardziej zdystansowana do zerwania. wrecz przeciwnie , bardziej zalamana i wycienczona , bo przeciez tym razem wiedzialam ze to jest TEN jedyny i uzylam wszystkiego czego sie nauczylam w poprzednich zwiazkach , cala ta niby |madrosc| zyciowa i co ? NIC , boli jeszcze gorzej bo staralam sie bardziej. ciezko sie z tym pogodzic ... naprawde , ciezko przelknac ta gorzka pigulke odrzucenia , jakiegos takiego ... nie wiem , nie docenienia mnie ? ale wszystko robilam dla niego , naprawde , myslalam ze bedzie happy ending ... ale nie bedzie.

Gość Angelica_pickles
wiesz co , nie martw sie , ja zrobilam z siebie wieksza kretynke , kiedy to w niedziele wylam w pociagu , naprawde nie moglam tego powstrzymac , niby tylko 4 osoby w wagonie ale przy wysiadaniu dostalam jakiegos ataku paniki dodatkowo , istna masakra , myslalam ze nie dojade do domu .... rozumiem Ciebie , rozumiem ten bol , niby tylko zawiedziona milosc , male rozczarowanie ( tak niektorzy mysla) a dla Ciebie ten bol az czasami uciska na klatke piersiowa , zamienia sie w fizyczny . ja czasami nie moge sie podniesc z lozka , czuje jak bym byla z betonu ... marze o tym zeby wstac rano jak czlowiek , napic sie kawy , zaplaic papierosa i jakos tak z obojetnoscia zaczac dzien , jak gdyby nigdy nic .. a ja od samego rana cierpie , tesknie , kocham .

gahske wychodziłam do ludzi od samego początku. ze znajomymi na balety żeby tylko nie siedziec i nie zanudzać,tańcze,pije i mam się gorzej. na początku myślałam,ze to pomorze,ale na kacu mam jeszcze gorzej. bardziej tęsknie.kurwa no:( faceci też mnie nie bawią!tylko wkurwiają. przez ten czas trzech się do mnie przyciągnęło i tak naprawdę to mam ich w dupie. nawet jak się z nimi fajnie rozmawia i nic złego mi przeciez nie robią to i tak nie bawi mnie ich towarzystwo. nie chce mi sie z nimi widziec.zbywam ich (nawet kłamstwem)

Angelica_pickles kurewskie życie,a w ogóle to jestem troszkę starsza:) ja też myślałam,ze tym razem wyjdzie.taka mądra,doświadczona a tu nic nie wyszło.