Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc27555

Pomocy! czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gosc27555

Witam. Mam 16 lat i w tym samym wieku chlopaka. 8 lipca uprawialismy krotki seks okolo 1 minutowy bez zabezpieczenia i bez wytrysku, 9 lipca takze uprawialismy seks bez zabezpieczenia ale wytrysk byl na zewnatrz lecz sperma kapla mo na wargi sromowe lecz zaraz ja zmylam woda. Okres mam miec 19 lipca lecz umieram ze strachu przed ciaza, bola mnie sutki i mam bardziej wrazliwsze na dotyk piersi, mam zmiany nastroju, i bole brzucha. czy moge byc w ciazy? blagam o odpowiedz.

Wątpie.. W wieku 16 lat to chyba nie dziwne że takie sfery Cię mogą boleć.. Aczkolwiek wszystko jest możliwe ..

Gość więcnibypocomartw
ryzyko jest zawsze. i miałas wtedy prawdopodobnie płodne dni dziecko..

Gość Woojda
Czekaj Czekaj.. Nie. Nie jestes. Luz.

Gość Woojda
Kto uprawia minutowy seks? Buhahahahaha

Gość Woojda
Moze zamiast rozkladac nogi i pisac na kafe,szkola by sie zdala i troche wiedzy pustaku,co?

Gość gosc27555
Mialam dni plodne. Seks byl tak krutki bo byl spowodowany podnieceniem i emocjami i szybko go przerwalismy bo nie bylo zabezpieczenia.

Gość Od razu widać, że...
...seks nie jest dla dzieci!!!

Gość gosc27555
prosze napiszcie jakies precyzyjne opinie ktore mi pomoga.

Gość Gość
01:29 [zgłoś do usunięcia] gosc27555 Mialam dni plodne. Seks byl tak krutki bo byl spowodowany podnieceniem i emocjami i szybko go przerwalismy bo nie bylo zabezpieczenia. Dobre :D

Gość Od razu widać, że...
Tak to jest jak dzieci uprawiają seks! Nie jesteście za młodzi na takie sprawy? Jak widać tak, bo najpierw robicie, potem myślicie. Ale do rzeczy. Aby doszło do zapłodnienia wytrysk musi być wewnątrz pochwy, a nie na zewnątrz. Od kropelki spermy na wargach w ciążę się nie zachodzi, a plemniki poza organizmem szybko umierają. Ale oczywiście różne przypadki się zdarzają. W preejakulacie nie ma plemników albo są zbyt słabe. Jednakże nikt nie da Ci gwarancji, że podczas stosunku, a przed właściwym wytryskiem, nie pojawił się preejakulat z dostatecznie silnymi plemnikami mogącymi zapłodnić komórkę jajową. To się rzadko zdarza, ale może. Nie, nie jesteś w ciąży. Prawie na pewno nie jesteś, ale 100 procentowej pewności nie ma.

Gość gosc27555
Dziekuje bardzo za ta odpowiedz. teraz juz nawet nie mysle o seksie. czy jest moze cos co potwierdzi ze nie jestem w ciazy bo na testy jescze za wczesnie

Gość gosc27555
prosze o odpowiedz

Gość gosc27555
Prosze pomozcie mi

Gość gosc niedzielny
poszukaj na necie Jasnowidza z Człuchowa i skotaktuj sie z nim o by Ci powiedzial

Gość ijdiqhdjqwdhjuqwdnhjqw
Bolą Cię piersi,brzuch i masz zmiany nastroju bo masz napięcie przedmiesiączkowe. Nie martw się. Nie jesteś w ciąży. Jak będziecie następnym razem uprawiać sex,to zakupcie prezerwatywy. Ja jak miałem 17 lat i chciałem ze swoją dziewczyna (dziś żoną:)) kochać się ,to poszedłem do sklepu i kupiłem prezerwatywy. Wiem ,że w waszym wieku ,kupienie prezerwatyw jest czymś wstydliwym... lecz jeśli chcecie uprawiać sex musicie też wziąć pod uwagę,że jeśli się nie zabezpieczycie może być z tego dziecko,a dziecko to poważna sprawa. Dziecko nie tylko rodzisz ,ale przez całe swoje życie opiekujesz się nim.Nawet jak już wyrośnie,zawsze jesteś rodzicem i zawsze służysz radą,pomagasz w ciężkich sytuacjach-taka jest rola rodzica . Dlatego by uniknąć w waszym wieku tak wielkiej odpowiedzialności, powinniście się zabezpieczać. Wiem ,że większość nastolatek pomyśli sobie :" co ten koleś wypisuje za pierdoły" ,ale lepiej używać prezerwatyw niż pózniej płakać do poduszki ,że jest się w ciąży i co na to rodzice ,co na to znajomi ,co zrobię ze szkołą? jak sobie z tym wszystkim poradzę i co najbardziej boli młode nie przygotowane psychicznie do roli matki dziewczyny,to fakt i strach przed tym ,że ich chłopak odwróci się od nich ,gdy powiedzą mu o ciąży. Więc by uniknąć tak czarnego scenariusza lepiej iść do sklepu ,zakupić prezerwatywy i uprawiać sex odpowiedzialnie :)

Dziewczyny jedna ważna rzecz! - bo ja też kiedyś się tak bałam. Teraz mam 28 lat i mam już sposoby. Nie biorę pigułek antykoncepcyjnych bo po nich tyje, ale mam je zawsze pod ręką a czemu ? OSTATNIO mialam taki motyw, że mialam dni płodne na 100 %, zsuneła nam się prezerwatywa i niestety ale sperma wy;lądowała w środku. W trakcie dni płodnych znaczy to tylko jedno - ciąża! Ale mialam przy sobie microgynon firmy Bayer I ZROBIŁY ROBOTE, do 12 po stosunku bierzesz 4 , po 12 godzinach nastęne 4, działa jak postinor!