Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna20

Chce znalezc milosc...

Polecane posty

Gość Samotna20

Mimo iż mam 20 lat , Mam dosc bycia singlem, kiedy patrze na zakochanych łzy same naplywaja mi do oczu, nie potrafie zrozumiec dlaczego jestem sama, mam dobre serce , swietny charakter i podejscie do zycia, czasem wydaje mi się, że wlasnie przez to nie potrafie znalezc drugiej polowki, że mężczyzni sa tylko wzrokowcami a ja wiecej uwagi skupiam na nauce i zdobywaniu wiedzy niz na wygladzie. Zawsze liczylo sie dla mnie piekno wenwnetrzne drugiego czowieka. Milosc ma dla mnie ogromne znaczenie , jest najwazniejsza i wlasnie dlatego tak bardzo chcialabym się nią cieszyć z ukochaną osobą. Czy waszym zdaniem powinnam szukać czy czekać ? A moze macie jakies pomysly jak pomóc losowi i znalezc prawdziwa milosc ?

Gość kochanie milosc przyjdzie
sama i mowie to ja,19latka która ma chlopaka od 2 miesiecy a wczesniej byla singielka i miala podobna sytuacje do Ciebie. Nie szukaj na sile bo wydluzasz czas znalezienia :P A jesli chodzi o wyglad- nie musisz byc nie wiadomo jak zadbana ( w sensie : nie plastik ale kobieta ktora poswieca sporo czasu na dobieranie ubran czy kosmetykow) , ale chociaz w miarę ładne ubrania i delikatny makijaz zrobia wiele:)

Gość Samotna20
Dziękuje bardzo za miłe słowo , wezmę sobie tą uwagę do serca. Pozdrawiam Cię serdecznie i oczywiście życzę wam dużo szczęścia w miłości :)

Gość ona sama
witaj w klubie... tez czuje sie nieszczesliwa z powodu samotnosci, mam 24 lata i nie mam chlopaka, tak bardzo chcialabym, zeby to sie zmienilo...ale wydaje mi sie ze jestem zbyt spokojna, niesmiala ,wrazliwa osoba

Gość judgementcrematorium
Napiszcie do mnie na gg 5473221 Kocham Was dziewczęta młode!

Gość ona sama
staram sie jak moge gdy spotykam sie z facetami,jestem atrakcyjna kazdy mi to mowi szczupla zadbana fajne ciuchy i co z tego...gdyby tylko przeskaczyc ta spokojna niesmiala nature...ale tak sie nie da , ale nie trace nadziei

Gość ABCdobijania
Jestem w takiej samej sytuacji, mam 20 lat a ciągle jestem sama. Staram się dbać o wygląd, uczę się... Denerwuje mnie mówienie, że miłośc sama się znajdzie, że trzeba czekać... Ale ile??? Ciągle czekam i jeśli już byli jacyś faceci to był to ten typ który zaraz szukał sobie kolejnej dziewczyny.... Wiem, ze może to głupie tłumaczenie, że jestem sama a wszystkie moje przyjacióki mają już chłopaków, ale niestety to boli kiedy przychodzisz na impreze do koleżanki a tam każda ze swoim partnerem, tylko ja siedze sama... to po prostu przykre...

Gość wisniowamalina
Cześć, ja mam to samo. Mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Jestem zadbana, wiele razy słyszałam komplementy, że jestem ładna. Jestem miła, wrażliwa.. też mam dobre serce. Ale nie dam sobie w kaszę dmuchać. Niestety wszyscy ode mnie uciekają. Wszyscy w koło mówią mi żebym się ogarnęła, a ja nie mam pojęcia o co im chodzi... że nikt nie traktuje mnie poważnie, że gadam głupoty. A ja zupełnie nie rozumiem dlaczego!!! :( jest mi przykro, płakać mi się chce. Dziewczyny!! Może to czas, żeby się wyszaleć? szalejmy bo potem będziemy za stare

Gość gość
Ja też zmagałem się długi czas z problemem bycia "samotnym". Wszyscy moi znajomi byli już w związkach. Z jednej strony nie można przejmować się presją społeczną, ale z drugiej chciałoby się dzielić z drugą osobą te uczucie. Mój problem wynikał też z tego, że nie wiedziałem mniej więcej jakiej partnerki poszukuję i jakie wartości chcę z nią dzielić. Bardziej skupiałem się gdzie ją szukać, a istotne jest, aby znać swoje potrzeby. Nie można też idealizować i szukać partnera/ki bez wad, bo takie osoby nie istnieją. To i wiele więcej zrozumiałem a następnie wdrożyłem w swoje życie, co pozwoliło mi poznać moją ukochaną partnerkę, dzięki przepracowanie kursu tutaj: https://lifearchitect.pl/lifearcadia/jak-znalezc-milosc/

Gość gość 45
Też mam 20 lat :) Nauka jest ważna, ale masz rację faceci to wzrokowcy. Zadbaj o siebie, to naprawdę niewiele czasu. Lekki makijaż, zadbane włosy i ubrania dobrane do Twojej sylwetki. Ważne są miejsca w których przebywasz. Klub (chociaż tam ponoć żony/męża nie znajdziesz to jest oczywiście moje zdanie) ale fajnie na początek. Siłownia to też dobra opcja ! Wybierz się do pubu z koleżanką.

Gość gość

Interesująca oferta magicznych rytuałów jest proponowana na marcintarot.pl. Co ciekawe to osoba, która może wykonać dla Was rytuał bez osobistego spotkania, wystarczy przesłać dane, zdjęcie w zależności od tego jaką opcję się wybierze. Efekty mają przyjść w ciągu kilku tygodni.