Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12358

Gdzie się podziały...?!

Polecane posty

Gość IMO12358
ike "także spokojnie możesz myśleć, że masz miejsce wśród wielkich obecnych" Kto co ma wielkie, to ma wielkie (to złośliwość, nie autoreklama - żeby nie było). :P Różowa Kocico! Czyżbyś nie chciała 'docenić' CHARAKTERU swego szefa, stąd nagły stan zatrudnienia (a raczej jego braku)? :classic_cool:

to złośliwość, nie autoreklama no oczywiście, że w twoim przypadku nie można mówić o niczym wielkim, dużym a nawet niewielkim więc o żadnej autoreklamie nie może być mowy i powtarzam ci po raz milionowy dla ciebie każda jest duża :P

Gość IMO12358
ike "no oczywiście, że w twoim przypadku nie można mówić o niczym wielkim, dużym a nawet niewielkim" Cicho! Bo zaraz plotki będą, a ja nie lubię dzielić się traumatycznymi przeżyciami z obcymi. :P "dla ciebie każda jest duża" Ech! I to akurat nie w tym miejscu co trzeba. :classic_cool:

Cicho! Bo zaraz plotki będą, a ja nie lubię dzielić się traumatycznymi przeżyciami z obcymi. ale że niby co? że widziałam na własne oczy? spoko przecież nikt w to nie uwierzy:P która kobieta nosiłaby w torebce mikroskop elektronowy:P:P:P

Gość IMO12358
ke "że widziałam na własne oczy? przecież nikt w to nie uwierzy" Oj moja droga! To, żeś ruda nie oznacza, iż nie miałabyś szansy! Znaj łaskę Pana! :classic_cool:

To, żeś ruda nie oznacza, iż nie miałabyś szansy! Znaj łaskę Pana! :D:D:D dziękuję ci mój mały(:P) łaskawco:P jednak postoję ( odróżnieniu od niektórych ...członków...tego forum:P)

Gość IMO12358
ike "jednak postoję ( odróżnieniu od niektórych ...członków...tego forum )" No cóż - jak się nie da postawić na baczność innych, to się samej stoi. :P

No cóż - jak się nie da postawić na baczność innych, to się samej stoi. niech będzie moja strata:P specjalnie dla ciebie kupię pincetę :P

Gość IMO12358
ike "specjalnie dla ciebie kupię pincetę" Wystarczy farba do włosów o jakimś 'ludzkim' kolorze. :P

Wystarczy farba do włosów o jakimś 'ludzkim' kolorze. i lupa? bo na słowo nie uwierzę :P

Gość IMO12358
A teraz odmeldowuję się na czas nieokreślony, między innymi dając naszej jakże rudej niewieście czas na ochłonięcie z pasji i marzeń. :P

tylko nie waszej:P biegnij maleńki nóżek nie połam :P są takie małe pieski, które nie mogą chodzić po schodach i skakać z wersalek ciekawe jak to jest z krasnalami