Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laras

Pomóżcie nie wiem co robić :(

Polecane posty

Gość Laras

Jakiś miesiąc temu zerwałam z chłopakiem. Byliśmy razem przez 1,5 roku, więc sporo. Nie byłam pewna czy go kocham, ale cały czas czułam cos do niego i on do mnie też. Teraz on znalazł nową dziewczynę, a ja czuje, że chce z nim być, że go kocham. Cały czas podczas tego miesiąca czułam, że go dalej kocham, ale starałam się to tłumić, ponieważ nie chciałam mieć chłopaka na stałe w tym wieku (mam 16 lat) wie głupie. Chciałam innego, chciałam dopiero za jakiś czas mieć chłopaka tak na stałe, ale nie daje rady bardzo go kocham i chce z nim być. Nie wiem, co mam robić. On o ty wie, wie, że go kocham, że chce wrócić on tez mnie kocha i chciałby wrócić, ale nie chce jej zostawiać dodam, że poznali się kilka dni temu przez internet i wczoraj się spotkali pierwszy raz. Mógłby ją zostawić, jeżeli być tylko chciał, ale tego nie zrobi, bo mówi, że ona nie jest niczemu winna i nie chce jej zostawiać, zranić. Ja nie wiem, co robić. Rozmawiałam z nim i nie wiem, co robić, czy mam dalej próbować uratować nasz związek, żebyśmy byli razem znowu czy zostawić to, odejść. Bardzo go kocham, ale czasami nachodzą mnie myśli, że może jednak żeby byli razem ja chce kogoś innego. Nie wiem czy to przez to, że wmawiam to sobie, że chce żeby tak było, bo i tak nie będziemy już razem, czy na prawdę tego chce, a to że go kocham i tam mi na nim zależy wynika tylko z tego, że był moim pierwszym chłopakiem. Pomóżcie mi, co mam robić. Mam pojechać do niego i pokazać mu jak bardzo mi na nim zależy itd. czy zostawić ich żeby byli razem? Nie chce go stracić Tutaj jest link do powodu dlaczego zerwałam jeżeli chcecie. http://zapytaj.onet.pl/Category/001,003/2,20282856,Nie_wiem_co_robic_pomoze_ktos.html

Zastanów sie czy na prawde go kochasz bo z Twojej wypowiedzi wnioskuję, ze nie jestes tego pewna. Jezeli rzeczywiscie tak jest to walcz o Niego, skoro to na prawde miłosc to trzeba chociaz spróbować. Pozdrawiam :)

Gość Laras
Cały czas to robię. On tez chce do mnie wrócić, ale tego nie zrobi, bo jest ona, tylko, że oni się nie dawno poznali więc nic ich nie łączy więc mógłby z nią zerwać, tylko, ze on taki nie jest.