Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Hendry

Dziewczyna powiedziała, że kocha mnie jak brata !

Polecane posty

Gość Hendry

Witam! Ostatnio rozstałem się z dziewczyną, właściwie to dwa razy se sobą byliśmy. Wszystko zaczęło się od przyjaźnie. Kiedy z nią rozmawiałem widziałem, że ona coś do mnie czuje, a skoro to odwzajemniałem wyznałem co ja czuje. Zaczęliśmy ze sobą być i było naprawdę świetnie. Wspólne spacery wypady za miasto itd. Ale wszystko prysło po balu... a właściwie dzień po kiedy odpowiadała nie odpowiadała na moje sms - y, postanowiłem się z nią spotkać i spytać o co chodzi. Powiedziała mi, że chodzi o innego chłopaka, że na tym balu podszedł do niej i z nią zatańczył, ona znała go już wcześniej i sie w nim kochała i to wszystko odżyło teraz w niej. I jak to mówiła strasznie płakała, nie chciała żebym zrywał z nią kontaktu. W sumie nawet nie zamierzałem, bo strasznie mi na niej zależy. Pisaliśmy, spotykaliśmy się jako przyjaciele. Było świetnie i znowu to uczucie, że ona mnie jednak kocha. W międzyczasie powiedziała mi, że już o tamtym zapomniała, więc postanowiłem spytać ją czemu nie możemy wrócić do sb... On na to, że bardzo kocha wolność, że jednak męczy się w związku, również, że była kiedyś z chłopakiem, który ją zranił, ale wie, że ja jestem inny. Potem wyjechała na kilka dni do rodziny na wieś. Wtedy utrzymywałem z nią tylko kontakt sms. Zawsze w środku nocy wysyłałem jej sms i pisałem o tym jak bardzo mi na niej zależy. Ona odpisała mi, że ja jestem dla niej tak samo ważny jak ona dla mnie tylko do pewnych spraw trzeba po prostu dojrzeć. Nie wytrzymałem napisałem jej, żebyśmy dali sb jeszcze jedną szanse. Odpisała mi, że mnie kocha i że sie zgadza. I właśnie drugiego razu było jeszcze lepiej niż pierwszego, ale potem znowu zauważyłem zmianę... Odpisywała mi jakoś dziwnie ... W końcu dostałem wiadomość, że to nie jest to, że ona mnie kocha, ale jak BRATA ... Ale jak można kogoś kochać jak brata i okazywać mu taką czułość ? Kompletnie mnie to dziwi, nadal sie przyjaźnimy, ale ja chce z nią być... Nie wiem czy jest jakaś szansa.. Nie wiem myślę Sb, że może to związek ją przytłacza, ona ciągle powtarza jak to kocha wolność, a jak byliśmy w związku to przyznała, że po tym drugim rozstaniu i tak zachowywaliśmy się jak para... tylko spacery nie za rękę i bez takiego prawdziwego całowania itd. Nie wiem co mam robić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować