Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAZANIEPOKOJONA

Spłżniona tabletka antyKONCEPCYJNa o 9 h -- ciaża...

Polecane posty

Gość MAMAZANIEPOKOJONA

wITAM! Pod koniec 2 opakowania tabletek antykoncepcyjnych CILEST współzylam z meżem wieczorem a tabletke zawsze biorę rano tak ok. godziny 8.00 następnego dnia wzięłam tabletke dopiero o godz 16 z powodu pospiechu i wyjazdu;/ Czy możliwe że zaszłam w ciąże ??? Jestem obecnie w 7 dniu przerwy i miałam miesiączke bardzo skąpą trwała tylko 3 dni była ona jakas dziwna ze ciemna ze skrzepami i śluzem ;/ Piersi mam wrażliwe jakies takie mrowienie czuję ale nie wiem może to od wysokiego poziomu prolaktyny ... bo niedawno urodziłam dziecko(4,5 msc temu). Oczywiście piersią już nie karmie od prawie 3 msc. ogólnie dziwnie się czuje mam mdłości i ból podbrzusza taki inny niz na okres a przeciez juz mi sie skonczył... ;/ Jesli byłabym ciazy to byłby to dopiero 2 tydzien test ciazowy pokazal by juz wynik dodatni ???

JA biorę naraye i w ulotce mi pisze , ze mozna spoznic sie o 12 h z przyjmowana tabletką. Najwieksze ryzyko jest w pierwszym tygodniu, ale tak jak Ty pod koniec to ciaża jest nie mozliwa.