Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kefi222

Koncert Madonny

Polecane posty

Gość kefi222

Wybieracie się w sierpniu na koncert? Słyszeliście jaka zadyma się w okół tego zrobiła? Koncert jest 1 sierpnia, a wtedy jest rocznica powstania warszawskiego i powstał z tego wielki problem. Heh..przejmujecie się takimi rzeczami?

Gość parobekon
tak, tak, nawet już są akcje typu "nie idź na madonne" :D i można się podpisywać. mnie to nie obchodzi szczerze mówiąc. dla mnie te dwa wydarzenia kompletnie się nie wykluczają i tyle. nie mam zamiaru rezygnować z koncertu

Gość kefi222
oo czyli też idziesz? Jesteś z Warszawy? jeśli nie, to nocujesz tam czy od razu wracasz? Bp my właśnie nie wiemy co zrobić z noclegiem.

Gość parobekon
nie no nocujemy tam. nie chcieliśmy od razu wracać bo to bez sensu. My sobie załatwiliśmy nocleg na Chmielnej, to jest takie mieszkanko gdzie można wynajmować pokoje. Masz stronkę jakbyś chciała luknąć warszawapokoje.pl Nam to polecili znajomi bo już kiedyś tam nocowali, chyba jakoś w zeszłym roku.

Gość kefi222
ok, dzięki, zaraz sobie przejrzę bo oczywiście zawsze załatwiamy wszystko na ostatnią chwilę :P ale wawa sporo więc na pewno coś znajdziemy :D