Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgbhnjm,.

Aukcja allegro co za durny facet

Polecane posty

Gość fdgbhnjm,.

Kupiłam u kolesia ciuszki dla dziecka. To miał byc prezent dla siostrzeńca. W auckji było zaznaczone paczka priorytetowa myślę sobie że za 1,5tyg. do nich jadę to akurat przyjdzie. przelew zrobiłam natychmiast i po minucie dostałam maila, że otrzymał pieniądze. To było wzeszły wtorek. No i tak czekam, czekam, napisałam kilka maili z prośbą o kontakt i informację na jakim stadium jest transakcja i NIC. Myślę sobie A TY DZIADU i zadzwoniłam a on mi do słuchawki, że całkiem zapomniał o tej aukcji. NO KURWA ZBLADŁAM bo to miał być prezent i pisałam o tym kilka razy w mailu, że zalezy mi na czasie a on, że jutro wyśle. Poważny? :o:o:o zła jestem strasznie :/

Gość fdgbhnjm,.
pewnie też nie zauważył, że na konto wpłynęło mu 120 zł, ani tez nie widział walających się rzeczy, które miały już dawno być u mnie. Kłamczuch zasrany.

Gość to nie moze byc prawda!!!
ja mialam podobnie. dzwonie do baby a ona wilece zdziwiona o co chodzi i że zapomniała o aukcji.

Gość to nie moze byc prawda!!!
hahaha ty tam wyżej - z pierwszego postu wnioskujesz że autorka ma tłustą dupę? :D:D Poza tym na allegro kupuje mnóstwo osób i bynajmiej nie jest to oznaka lenistwa czy biedy :D

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Oj zdarzają się na Allegro różne typy. Kiedyś kupiłam kozaki zapłaciłam za kuriera i czekałam 2 tyg Babsko telefonu nie odbierało na maile nie odpisywało. Dopiero jak zadzwoniłam z zastrzeżonego nastraszyłam paragrafami i sądem to mi za godzinę oddzwoniła, że paczka właśnie do nich wróciła bo adres z koperty się odkleił auuu. Też osłabłam tak samo jak autorka posta :)