Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaniewie

w jakim banku zalozyc konto?

Polecane posty

Gość onaniewie

zastanawiam sie nad pko konto dla mlodych i w alior banku. Gdzie wy macie?co polecacie?

Gość Malwinka 309748758
w m-banku, 0 opłat

m-bank ma teraz kłopoty finansowe, wystarczy poczytac, nie radzilabym, pozatym jak cos ci sie stanie zechcesz cos zrobić to masz tylko wyspekę w supermarkecie, nie ma oddziałów, wszystko pocztą, strata czasu , nie polecam!

Gość ddd uucmgkglfld
ING

Gość onaniewie
o m banku slyszalam ostatnio mialam w pko bp ale nie mialam dochodow i musialam zlikwidowac bo liczyla sie dla mnie kazda zlotowka, nie chcialam ponosic kosztow utrzymania rachunku. NIe wiem czy wrocic do pko czy moze udac sie do aliora.

Gość ..jaca..74....
ING - reklamuja się na ostro że "internetowi mają lepiej w ing " czy jakoś tak podobnie. jednak to jest chujnia wielka, zwłaszcza kiedy obsługujesz konto on-line. ING to chyba jedyny bank gdzie nie można sprawdzić salda konta po transakcji. miałem tam konto 14 dni i zrezygnowałem. na moje pytanie o to salda - możliwość sprawdzenia - odpowiedź w stylu "no bo tak ju nas jest" - laska z banku lub "ograniczone możliwości techniczne" - jakiś typ z pomocy dla klientów poprzez on-line. ALIOR - kolejki kurwa masakryczne, mało wpłatomatów a te które są nie są aliora a eurokash - na reklamacje czekałem ponad miesiąc jak mi przycięło kilka paczek. oczywiście laska z aliora "obiecała " że to załatwi na cito i zadzwoni - sam się nachodziłem do tego aliora i nadzwoniłem do eurokasha zanim ta kasa była na koncie.

Gość ..jaca..74....
dodam co do ALIORA - kolejki są bo się tam schodzą łapciuchy i biedota coby płacić rachunki bez prowizji. Alior zakłada im konta za 0 zł - bo w aliorze masz opłaty tylko za karty.

Gość ddd uucmgkglfld
Nie zgadzam sie z opinia na temat ING karta za free jesli zrobisz transakcje karta na przynajmniej 100 pln w miesiacu duza liczba oddzialow wplatomatow bankomatow oraz kioskow internetowych sympatyczna obsluga konto on line bez tych idiotycznych kodow co sie wklepuje, jedynie przy transakcjach czasem kod sms przychodzi ci na komorke ale i nie zawsze masz mozliwosc sprawdzic stan konta w kazdej chwili np online czy za pomoca karty ja mam od ponad 10 lat i bardzo sobie chwale poza tym przelewy wewnetrzne blyskawiczne ( no ale to w kazdym banku tak jest ) :)

Gość COSZEmnąNIEtak!!!
PKO

Gość onaniewie
czyli co jak nie alior...to pko? z pko w sumie mialam pewne potyczki ale nie dotyczyly one poprawnosci/funkcjonowania konta.co do tego nie mialam zastrzezen. moze ktos cos jeszcze polecic?bede wdzieczna.