Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trolololo 666

Piszemy Cafe opowieść :) Do dzieła!

Polecane posty

Gość trolololo 666

Ella była zdruzgotana. Studia. Nauka. Naprawdę dużo nauki. Brak czasu na przyjemności. Brak pieniędzy na przyjemności. Mroczna perspektywa problemów ze znalezieniem pracy po studiach. Postawiła wszystko na jedną kartę. Zaoszczędziła pieniądze, postawiła wszystko na jedną kartę i wyleciała do USA. Do Los Angeles. Wynajęła tanie mieszkanie w Venis Bitch. Przez pierwsze tygodnie jadła praktycznie tylko pestki dyni, bo wszystkie pieniądze wydawała na mieszkanie i opłaty. Łaziła po śmietnikach i szukała kurtek, bo miała mało ciuchów. W końcu jej się poszczęściło. Znała świetnie angielski. Poszukiwała pracy przez 3 tygodnie. Dostała robotę jako artystka estradowa. Facetów olewała, bo skoncentrowana była na robieniu kariery. Pewnego dnia wracała z pracy późnym wieczorem. W alejce zaczepił ją przystojny, dobrze ubrany chłopak o cudownym uśmiechu i wielkich brązowych oczach - wyglądał jak Arab...

Gość Jestem szczęśliwa boooo....:)
Zagadnął- cześć mała ona, nieśmiało spojrzała, odpowiedziała- cześć arab-co robi taka piękna kobieta w takiej niebzepiecznej dzielnicy ? ona-przpraszam, ale nie rozmawiam z nieznajomymi. arab-jestem Twoim aniołem stróżem :) ona-mam swojego anioła, jest nim mój zmarły tata, zawsze czuje jego obezcnosc. arab-i własnie on mnie przysłał, zebym odprowadził cie do domu :) Ona-uśmiechnęła sie i ruszyła przodem i pozwoliła mu pójsc za nia...

Gość Lubie gumełe balonełe
Weszli razem do mieszkania eli.Arab rozejrzał się z ciekawością po pokoju. -chcesz kawy,herbaty?-spytała ela -poproszę wode Dziewczyna udała się do kuchni po wodę.Nagle straciła przytomność i osunęła sie na podłoge.Chłopak tymczasem uslyszał odgłos upadku i poszedł do kuchni upewnić się czy z elą wszystką jest ok.Podniósł ją z podłogi wział szklanke wody i pokropił twarz dziewczyny.ela otworzyła po chwili oczy. -co się stało?-spytała niepewnie -straciłaś przytomność przez chwilę -to przez przemecznie i stres-odpowiedziała znuzona -Musisz się położyć-powiedział wyrozumiale