kicha87 0 Napisano Lipiec 16, 2012 ja miałam 3 dniowe z czego 2 dni tylko były obfite. a nurtuje mnie to bo ten cykl bralam CLO i byly starania i gin stwierdzil w 24d.c. podczas usg ciałko żółte i ze owulka byla. ale zrobilam test 28d.c i negartywny... i to mnie dobilo ale sie jeszcze ludze:(( miał ktos tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 16, 2012 odpiszcie drogie Panie prosze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 16, 2012 czyli nikt nie mial? czylu jest to niemozliwe tak? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 16, 2012 :( tak nardzo chcemy miec dziecko :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx79 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Zawsze jest jakaś szansa. Moja znajoma przez 3 mce miała normalny okres. Ja za to, staram się 5 lat i właśnie dziś drugi dzień mi się spóźnia i łapie schizy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxx79 0 Napisano Lipiec 16, 2012 A na test trochę za wcześnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 16, 2012 życzę Ci zaciążenia :) ja jutro dowiem sie u ginekologa ale nie sądze żebym była, piersi mam niezmienione, w dodadtku chyba mi zmalały trochę bo schudłam... no i test negatywny... :( ja sie staram juz 8 miesięcy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 16, 2012 szkoda ze taki maly odzew:( wszyscy powyjeżdżali na wakacje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Dzieś zrobiłam test tak z ciekawości... I wiecie co? Po 30sek.pojawiła się druga kreska ale bardzo bledziutka ale była widoczna!! I nie wiem jak mam to rozumiec. Przecież miałam okres (choc trwał 3 dni), piersi mam normalne i nie bolą.. Wogóle nie boli mnie podbrzusze, tylko w dniu okresu bolało. Czy ktoś tak mial? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Kupiłam takie testy, co pokazywały bledziutką kreseczkę, a w ciąży nie byłam. Zrobiłam aż 3, to nie była ciąża. Więc się nie nakręcaj. Ale możesz dla pewności iść zrobić betę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Ja dzisiaj zrobilam bobotest. A tydzien temu jak robilam, w dniu miesiączki wyszedł negatyw i to był NovaTest. Gdzieś czytałam że kobity pisaly że mialy wlasnie takie słabo widoczne te drugie kreski i o kazalo się że byly w ciązy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamisia_k 0 Napisano Lipiec 17, 2012 no dobrze,skoro tak uważasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Nie uważam:( Tylko probuje sie pocieszać, łudzić... Tak bardzo chcemy miec dziecko:( Tak wiem - trzeba wyluzować, nie myslec o tym ale to nie takie łatwe, zwłaszczaże mąż cały czas mowi jak bardzo chce mieć dziecko:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 33344 Napisano Lipiec 17, 2012 Witam Biorę tabletki o schemacie przyjmowania 24+4, zawsze zażywam je o 6 rano, w poniedziałek zapomnialam tabletki, a dzisiaj spóźniłam się z zażyciem tej dzisiejszej ale nie minelo 12 h tylko 10 h opoźnienia, wiec kolo godziny 16 wzielam dwie tabletki, czyli z poniedzialku i z dzisiaj, i teraz mam pytanie: Czy musze dodatkowo się zabezpieczac? dodam ze sa tabletki z drugiego tygodnia, bo to byla 11 tabletka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 17, 2012 Myślę, że jak nie planujesz jeszcze dziecka to tak, lepiej się dodatkowo zabezpieczyć, po co ryzykować jak się nie chce dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 17, 2012 A tak wracając do pierwotnego tematu dyskusji to czy ktoś mógłby się wypowiedzieć? czy jest choc jedna osoba która miała krwawienie i myślała że to normalny okres a była w ciązy?? Czy to jest realne? Bo cały czas tylko czytam ze ktoś pisze że kolezanka kolezanki tak miała, bratowa siostry mojej kuzynki ale zadnych konkretnych przykladow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassmin 0 Napisano Lipiec 17, 2012 mierzysz może temperaturę? Jeżeli jest powyżej 37 kresek..możliwa jest ciąża..choć też nie ma na to reguły. ja podobnie jak Ty miałam ostatnio krótki okres..3 dni,gdzie dwa obfite i 4 dnia jedynie plamienie...ale robiłam test i negatywne. na Twoim miejscu zrobiłabym sobie betę..to będzie najbardziej wiarygodne. pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość djbncedjbcdijbvc Napisano Lipiec 17, 2012 ja też bardzo pragnę dziecka i wiem co czujecie Właśnie dzisiaj miałam dostać @ ból jak ch*lera a @ brak jutro zrobię test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miinini Napisano Lipiec 17, 2012 a jak z innnymi objawami? Nawet bardzo slabo widoczna kreska osznacza ciaze. Najlewpiej zrob 3 testy na raz z roznych firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajs Napisano Lipiec 17, 2012 najlepiej to zrób bete... a nie kilka testów na raz z roznych firm - beta da Ci odpowiedz jednoznaczną i szybką :) a ja życzę powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicha87 0 Napisano Lipiec 18, 2012 Dzięki za odpowiedzi Kochane :) Macie racje, trzeba iść na bete a nie gdybać, nie wkrecac sobie i zaśmiecać forum w kółko tymi podobnymi tematami :) Pozdrawiam i dam pozniej znać jak poszlo. Jakby się okazało że ciąża to oszalałabym z radości, moj maż jeszcze bardziej!!mam nadzieje ze kiedys doznam tego najwiekszego w zyciu szczescia.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 11, 2014 ja mam cały czas krwawienie czasem słabe czasem nic a za dwa dni znowu coś test wyszedł negatywny a brzuch rośnie też nic nie rozumię czy miał tak ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach