Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixiń-ska

Co kupić dziadkowi na imieniny?

Polecane posty

Gość ixiń-ska

podopowiecie? kompletnie nie mam pomysłu... nie mam też za wiele kasy, mieszkam w małym miescie i nie zarabiam zbyt wiele, zwykle dawałam mu kwiatki w doniczce własnej hodowli, zawsze sie ucieszył, ale niestety... nie mam juz co rożsadzić :D bombonierka też już dość oklepana... jakieś pomysły? coś w stylu zrób to sam? dodam że mam 25 lat i laurka raczej nie wchodzi w grę... :P a dziadek 80 latek ma juz :)

Gość Agdzie
wiagra

A wiesz co.. mylisz się. Dziadek na bank się ucieszy z laurki, z Waszym wspólnym zdjęciem i jakimś zabawnym dopiskiem. :-) Kup mu może jakiś album poświęcony jego zainteresowaniom... koniom, zegarom, laskom.

Gość ..jaca..74....
jak ma 80 lat to mu kup jakiś galanty komplet pogrzebowy albo nawet trumne ładną - zależy ile chcesz na to wydać.

Gość ixiń-ska
no i podszywy znowu... eh... haha nie no bez takich prosze! ja tu powazne pytania zadaje! :D ksiazka o zaiteresowaniach... hmmm... no niezle... tylko o czym hahaha! moj dzadek ma tak wszechstronne zaineteresowania ze glowa boli... jakies jeszcze propozycje?

Gość VIOLAprzezV
kup mu na serce syropy reklamują około 20 zł

Zrób mu puzzle z Waszym zdjęciem albo koszulkę z napisem Najlepszy Dziadek na świecie, albo kubek. Pomysły można mnożyć. :D

Gość ixin-ska 2
syropy na serce? :O on ma jakies specyfiki... odpada pachnidła tez odpadają, używa samych bondów i cała polka w łazience tym zastawiona... czym sie interesuje? no dziadek jest zawodowym wojskowym, nie wiem sama, moze jakaś książkę historyczną? ale jaka? ja wiem czy on cos czytał czy nie? a jak czytał i palnę? :(

koszulka... pomysł niezły, ale dziadek raczej chodziłby w tym po domu... on nawet do sklepu wychodzi elegancki, w koszuli i kapeluszu... :D ale może kubek z jakims fajnym napisem! :D ale dzadek raczej ze szklanek pija... wiecie jak to starsi ludzie.... "kto to widział w garczku pić? " :D

Gość nie nakręcajcie się tak;)
KUP MU SZTUCZNA POCHWĘ;) Niedroga,a napewno się chłopina ucieszy i wykorzysta ją niejeden raz🖐️

Gość Semilackaaaa
Warto też dbać o zdrowie seniorów :) Ja swojemu dziadkowi zawsze kupuje jakies witaminy i suplementy dla seniorów. Tutaj http://wspierajzdrowie.pl/dla-seniora/ czytam sporo o zdrowiu seniora, więc staram sie dbac o dziadka :)

Gość katarynarka
Jak dziadek wojskowy, a do tego jeszcze - elegancki, starszy pan, to mam prezent idealny - spinki do mankietów z grawerem dla Dziadka - Szefa wszystkich szefów. Normalnie strzał w dziesiątkę :D Zobacz tutaj: https://imperiumgadzetow.pl/433-spinki-do-mankietow

Gość gamix

Coś, co sprawi mu radość lub w jakiś sposób pomoże w życiu :) Ja dziadkowi kupiłem jakiś miesiąc temu witaminy i minerały dla seniora geriamoc. Bierze je regularnie i widać, żę ma więcej energii do życia. Nawet znów zaczął jeździć z kolegami na ryby, czego już długo nie robił, bo narzekał na brank energii...

Gość Hahanka

Geriamoc, to chyba nawet dobry pomysł z prezentem na święta dla dziadków z obu stron. Maja problem z pamięcią, więc będzie w sam raz. Wcześniej nie myślałam o tego typu prezencie gwiazdkowym, ale jak ładnie zapakować to na powinien być dobry pomysł.