Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona, załamana1993

czy mogę być w ciąży? (proszę o poważne odp)

Polecane posty

Witam. Byłam w USA od 25 maja do 14 lipca. Poznałam tam pewnego chłopaka, czarnego... Nie jestem puszczalska czy coś, normalnie nigdy bym tego nie zrobiła po tak krótkiej znajomości, ale byliśmy na imprezie, alkohol, atmosfera zrobiły swoje... nie pamiętam dokładnie jak to było, pamiętam tylko, że w nocy z 1/2 czerwca uprawialiśmy seks, to był tylko jeden raz. Okres mam regularny i powinnam mieć go po połowie czerwca, nie miałam i nie mam do tej pory. Bolą mnie raz piersi raz brzuch(ale nie bardzo, nie wiem czy może sobie to tylko wmawiam...) Poza tym właściwie nic... czy mogę być w ciąży?(to chyba zrujnowałoby mi życie :( ) czy może waszym zdaniem bardziej prawdopodobna jest inna przyczyna tych objawów? Bardzo proszę o poważne odp.

Gość przykro mi, ale
czarny bękart jest w drodze :classic_cool:

Gość ahheaheuaeuaheuaheuaheua lol
urodzisz malego mudzina :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool: aha i to ze puscilas sie raz nie znaczy ze nie jestes puszczalska... jestes mala zdzira 🖐️

Takie chamskie odp możecie sobie odpuścić :/ Proszę o jakieś sensowne odp

Gość mnij
tu cie tylko zwyzywaja..skoro juz tak dlugo nie masz okresu to zrob test a nie pytaj na forum..proste

Gość strona 708
przecież test juz dawno by to wykazał, kosztuje zaledwie 10 zł, nie rozumiem dlaczego go nie zrobiłaś???????

Gość ja tam lubię członka mojego
po tym jak się z nim pieprzyłas to jeszcze nie dostalas okresu? to juz prawie 2 miesiące... zrób test,będziesz miała 100 % pewnosci. powiedz chociaż czy warto było?

Gość annia.....................
Zrób sobie4 test.Ale myślę ,że to ciąża.

Jesli stosunek zakończył się wyryskiem w Tobie i kochałas się z bez żadnych zabezpieczen antykoncepcyjnych jest bardzo prawdopodobne, ze jestes w ciąży. Test juz to pokaże. Jesli wyjdzie na plus kciuki dziewczyno, kciuki ! Będa potrzebne.

Gość ytbhty
o kurrwa, dziecko jak dziecko, ale z czarnuchem to już porażka :D :classic_cool:

Gość to ile trzeba wypić :)
Może i nie jesteś puszczalska, ale ile trzeba wypić, żeby przespać się z czarnym chłopakiem... Sądząc po Twojej wypowiedzi, to nie wyobrażasz sobie życia z kolorowym dzieckiem. Szczerze to też sobie tego nigdy nie wyobrażałam i dlatego nie spałam z innymi rasami ludzi. I powiem Ci, że wcale Cię nie potępiam, bo ja toleruję inne rasy ludzi, tyle że nie wyobrażałam sobie życia z osobą o innych poglądach, pochodzeniu, itd.

Gość byłaś w USA a jesteś tak
prosta i tępa,zeby ulec jakiemuś czarnuchowi? Dla mnie jestes dnem.

Gość nie nakręcajcie się tak;)
provo jakiejś wariatki🖐️

oczywiście, że mogę zrobić test, ale boję się trochę, jak się okaże, że jestem to nie wiem co zrobie :( nie wyobrażam sobie tego. Jak ktoś ma zamiar mnie obrażać to niech nic lepiej nie pisze... a czy kojarzycie jakieś choroby czy coś o podobnych objawach? jaka ew. mogłabybyć inna przyczyna?

przyczyną może być stres. Ale objawy...hm, jak ja zaszłam to miałam dłuższy czas bolące piersi, i brzuch tak jak przed okresem. Ciągnęło się to około miesiąca. Zrób ten test, bo jeśli nie chcesz tego dziecka to jeszcze teraz masz szansę coś zrobić póki jest wcześnie

Gość Matko Boska,dziecko!!!
ale sobie narobiłaś bigosu:O zrób ten test,bo będziesz się męczyła zyjąc w nieswiadmosci. i tak się prędzej czy później musisz dowiedzieć,jak nie robiąc test--to w czsie wizyty u lekarza. a który miałaś dzien cyklu jak wspólżyłaś? i czy się spuscił w tobie?

Gość mi na szczescie 28
ja tez czekalam na okres ale tylko 5 dni:))) tyle, ze ja mam meza, powiem ci szczerze, ze najprawdopodobniej jesteś w ciąży, ile masz lat? dlaczego boisz sie zrobic testu, od tego nie uciekniesz. stało sie i juz. glowa do góry dziciaczki sa fajne:))

Gość ja nawet wierzyłam autorce
też kiedyś byłam w takiej sytuacji (tylko nam pękła prezerwatywa, gość nie skończył we mnie)... przez miesiąc nie dostałam okresu po powrocie, już widziałam się z małym mulatkiem w ciąży :) Miałam 23 lata, wstydziłam się do apteki po test iść... :o na szczęście okazało się, że to tylko jakaś aberracja związana ze stresem i podróżą. Życzę, żeby u Ciebie też tak było!

Gość są dwa wyjścia..
panikujesz za wcześnie skoro okres ma być po połowie czerwca a mamy raptem 16 hmm być może zmiana klimatu-czasu czy podróż itp ma na to wpływ jesteś w ciąży bo objawy bywają takie jak na okres czyli bóle piersi i brzucha idź po test najlepiej bo można zrobić po 14 dniach od seksu jakby co gratuluję małego mulata i powodzenia w szukaniu jego tatusia ;)

Gość są dwa wyjścia..
aha skoro okres masz w połowie miesiąca to miałaś wtedy pewnie dni płodne ;) ale co za koleś to był że gumki nie użył? oby nie sprzedał ci jakiegoś syfa też to sprawdź i nie chlej tyle żeby nie wiedzieć jak się bzykasz

Gość Matko Boska,dziecko!!!
ona miała dostać miesiączkę w połowie CZERWCA,a mamy 16 lipiec🖐️ w/g mnie to na 80% jest w ciązy No niestety,trzeba ponosic konsekwencje swoich czynów. za jedna chwile słabosci zmarnowala sobie zycie? warto?

Gość przykro mi, ale
zrób sobie też test na hiv :)

Gość a to łajdaki
Jak niedawno wróciłaś, to jeszcze możesz liczyć (a bardziej oszukiwać się) na zawirowania z powodu zmiany klimatu, ale jak od połowy czerwca nie dostałaś okresu, to małe Bambo w drodze najwyraźniej. Idź zrób test, bo może jeszcze można usunąć, a jak nie, to nie masz wyjścia jak urodzić i co będzie, to będzie.

Gość czarnego bękarta bym
nie chciała mieć:O to będziesz miala wspomnienia tego wyjazdu. co spojrzysz na dziecko to sobie przypomnisz jak było miło:classic_cool:

Gość była pijna,on to wykorzystał
i czarna małpa spuściła się w twoje spragnione kutasa cipsko.

Gość no coż,odpowiadając na twoje
pytanie to SZANSE NA TO SĄ DUŻE,NIESTETY. zrób test tak jak Ci dziewczyny piszą,nie zwlekaj. im wcześniej się dowiesz/będziesz miała juz pewnosc i wtedy bedziesz myslała co dalej. Nie męcz się,nie trzymaj tak siebie w niepewnosci==i tak musisz się dowiedzieć jak juz ktoś napisał wyzej. sama jestem ciekawa co się okaże. Jezeli to fałszywy alarm(czego Ci życzę bardzo) to będziesz miała nauczkę na przyszłość.

Boisz sie zrobić test bo wykaże ze jestes w ciazy??? Dziewczyno miej łeb na karku nie bałaś sie kochac z " murzynem" a boisz sie isc po test? Litosci....

Gość fsssssssssss
zapierdzielaj do prywatnego ginekologa załatwiać skrobankę - jak urodzisz czarne dziecko to cię w Polsce zlinczują

Gość hahaha88888
zrób test ciązowy i badania Hiva i inne wirusy