wrzos99 0 Napisano Lipiec 16, 2012 Długo się zastanawiałam zanim podjełam decyzję że znów ją zastosuje bo wiem ,że trzeba ją ściśle przestrzegać bo inaczej nie ma to sensu a nie jest to łatwa dieta.... Dwa razy zaczynałam od niej z wagi powyżej 100 kg i za każdym razem mój żołądek się po niej kurczył i łatwiej mi było w dalszym odchudzaniu... Nie jest to dieta cud bo jeśli wróci się odrazu do normalnego jedzenia to efekt jojo murowany ,ale jeśli traktuje się ją na zasadzie wstępu do dalszego odchudzania może pomóc szczególnie osobą z wysoką wagą.. Mi bynajmniej pomogła chudłam do 7 kg pożniej stosowałam dietę 1000 kalori i w rezultacie schudłam 30 kg Kilogramy nie wracały ale musiałam się pilnować ... Dwie próby rzucenia palenia ...po pierwszej zostało mi 10 kg po drugiej 20 i jestem znów w punkcie wyjścia... Przygotowałam się psychicznie na tą dietę ale wiem że bedzie ciężko.... Może ktoś dołączy do mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soslsosss Napisano Lipiec 16, 2012 kiedy zaczynasz? co ile robisz ta diete ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach