Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judytttaaaaa

aleeeeee nogi!

Polecane posty

Gość judytttaaaaa

ostatnio zaczelam cwiczyc, aby troche nogi wyszczuplic. jednak teraz zauwazylam, z emoje nogi sa zupelnie inne, krzywe! zawsze mialam w miare zgrabne nogi, nie mialam z nimi problmeu czy kompleksow. sporo chloapkow mi mowilo ze mam ladne nogi. a teraz jak sie przyjrzalam moim nogom to widze diametralna roznice, sa takie jakies powykrzywiane, koslawe ;/ na dodatek jedna noga jest inna od drugiej- tak jakby jedna byla bardzije krzywa a druga mniej. na pewno mi sie nie wydaje. nawet terasz wlaczylam sobie rozne zdjecia, plyty z roznych wesel dla porownania i na nich mialam calkiem zgrabne nozki a teraz to jakas porazka :( jak myslicie, jak to teraz skorygowac?? przestane wykonywac te cwiczenia, juz wole nogi grube a w miare proste i zgrabne niz szczuplejsze,a koslawe ;// myslicie ze jak przestane cwiczyc to nogi wroca do pprzedniego stanu??

Gość Carmen Susana Simoes
zapewne jestes blondynkom o duzych oczach?

Zgadlam?

Gość judytttaaaaa
nie

aha,a znogami sie nie martw bo jak przestaniesz to sie unormuja i beda jak kiedys.

Gość judytttaaaaa
ale ja nie wymyslam. zreszta zaraz wrzuce zdjecia. sa krzywe. a takie nie byly. bo bez kompleksow nosilam krotkie spodnice + szpilki i sie dobrze czulam. a gdyby bylo cos nie tak to bym tege nie robila bo jestem przeczuklona na punkcie wygladu..

Gość sknjfehrnfjuhn
umięsniłaś je i i zmioeniły kształt.

Gość judytttaaaaa
a byc moze to chodzi o to ze teraz schudlam i przez to te nogi sie tez zmienily... juz sama nie wiem ;(

Gość judytttaaaaa
to co mam teraz zrobic?? juz wole miec grube niz takie ;/ nie cwucze wiecej na pewno

Te pierwsze znam bardzo dobrze i myślę, że raczej nie powinny Ci tak zniekształcić nóg... Być może teraz gdy zniknął tluszczyk to pojawił się naturalny kształt nóg..

Gość judytttaaaaa
no to nie wiem. ale moj naturlany ksztalt nog na pewno byl inny. bo nawet ze 2 lata temu jak mialam nogi szczuple , nawet przy tej samej wadze co teraz albo mniejszej one inaczej wygladaly

Gość judytttaaaaa
a myslisz ze to mozliwe ze przez zle wykonywanie cwiczen lub nierownomierne jedna noga ma troche innyny ksztalt od drugiej?? aha i moj caly problem dotyczy obszaru tak mnniej wiecej od kolan do srodka lydki