Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna..

Siema kto pogada?:-)

Polecane posty

Gość vfxcbxcvb
ugodowa To Ty jakies bractwo stu ludzikowe zalozylas ? moze pojdziesz na sejm ? :D

Lubię tu wchodzić, czasami fajne topiki się trafiały, ale ostatnio przyznam, że trochę lipa.. Nowa, nowa.. :D Nie miałam wcześniej tu konta, ale skoro i tak tu siedzę to co mi szkodziło założyć :)

no a jak :} w ogole ja bym zrobila cos dobrego dla Pollski.Wyjechałabym z kraju:} łapka w gore kto sie przyłacza

Gość vfxcbxcvb
***Miedziana*** no bo jednak czasem chce sie z kims pogadac i spojrzec co to za ludziska za problemy maja :D mi to sie ostatnio nic nie chcialo, ale jak widze czasem co tu ludzie wypisuja to dochodze do wniosku, ze wcale nie mam tak zle :classic_cool:

Gość vfxcbxcvb
***Miedziana*** ja cale zycie jestem inny niz wiekszosc i wcale swiat sie przez to nie zmienil :D coz samotnym jednostkom zyje sie trudniej, coz taki urok zycia....

Gość vfxcbxcvb
***Miedziana*** no nie mow ze diabelkiem jestes w tym swiecie ? :D

Gość vfxcbxcvb
ugodowa ja od czasu do czasu wyjezdzam, wiec podnosze lapke w gore 🖐️ ale i tak musze cos wykombinowac zeby miec tu fajna prace 😠

Gość vfxcbxcvb
ugodowa samotna jednostak jest skazana na porazke - historia tego uczy :o Polske zjedli na rozbiorach :D co jeden poradzi na 3, albo jeden na 32mln ?

w polsce nie ma szans na fajna prace krotko i na temat:} takie sa realia:/

Gość vfxcbxcvb
***Miedziana*** rownowaga mowisz i jak mozna taka osobe nazwac co ani diabelek, ani aniolek, czyzby to byl czlowiek ? :D

Gość vfxcbxcvb
ugodowa sa jak sie ma znajomosci, albo jak sie trafi, albo jak sie zainwestuje w siebie, cos musze wykombinowac :D

Gość vfxcbxcvb
***Miedziana*** no z przecietnoscia to nie przesadzaj, bo ladnie wygladasz :p niby sie nie wyrozniasz z tlumu ?

Gość vfxcbxcvb
ugodowa wiesz i tak do konca nie wiem co ja w zyciu osiagne, mam tak jak na matematyce w glowce zalozenia i tezy i jak to na informatyce uczyli priorytety :classic_cool: zyje w swoim swiecie wartosci i zasad i tak doszedlem do wniosku, ze niewiele mi do szczescia potrzeba, bo nie blachostki ciesza :D

Gość vfxcbxcvb
tam pod koniec mialao byc *mnie a nie nie :D

Gość vfxcbxcvb
***Miedziana*** a jak sie jeszcze tak czesto usmiechasz tak jak tu, to bardziej przypominasz Aniołka, niz zwykla kobiete :classic_cool: no mi tez milo bylo - dobranoc i slodkich 🌼