Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegoroczna maturzystka:):)

Kto z Was nie pracuje? Ile macie lat?

Polecane posty

Gość tegoroczna maturzystka:):)

Dlaczego nie pracujecie?

Gość ghbvfty
dzisiaj tylko frajerzy pracują

Gość moja siostra nie pracuje...
Ma 31 lat, nie studiowała, skończyła liceum, czyli w wieku 19 lat mogła iść do pracy. W swoim życiu w sumie przepracowała może ze 2,5 roku. Nie ma męża, dzieci, jest na garnuszku rodziców, w zasadzie matki. Totalna patologia...

Gość gdzie są
ja nie pracuję, mam od dziś 2 tygodnie urlopu :D SUUUUUUPER :D :D :D

Gość ghbvfty
twoja siostra świetnie się ustawiła - a ty frajerko, do roboty

Gość yuyuyuwww
mam 35 lat, na umowę - stazu zero, powód - ukończona historia, i mała dyspozycyjnosc- mam dziecko,

Gość yuyuyuwww
Nie ma męża, dzieci, jest na garnuszku rodziców, w zasadzie matki. Totalna patologia... Jakby miała przy tym jeszcze dziecko, to by chyba była b. patologią? Nie oceniaj ludzi, prace w tym kraju znalezc bez znajomosci to wyczyn

Gość moja siostra nie pracuje...
no nie do końca się ustawiła, niestety. Fakt, ładna dziewczyna, jako nastolatka spotykała się z przystojnymi, bogatymi facetami,ale jakoś nie została żoną milionera. A ja właśnie jestem po pracy;). Studenci w wakacje nie nudzą się:).

Gość ja znalazłam pracę
bez jakichkolwiek znajomości, więc można. Ale łatwo nie jest. Po historii to tylko zostaje archiwum,albo szkoła. Ale skoro masz dziecko, to też ciężko pracujesz, tylko nie dostajesz wynagrodzenia. Gdybyś przy małym dziecku poszła do pracy...to pewnie 3/4 swojej pensji dałabyś opiekunce.

Gość żelki niemieckie są pycha
26 lat Nigdy nie pracowałam (nie byłam zatrudniona) - nie zdążyłam - zaraz po studiach zaszłam w ciążę. Mąż pracuje. Ja póki co nie muszę. Oczywiscie nie licze pracy sezonowej - pracowałam co roku w wakacje - na czarno.

Gość mam 32 lata i nie pracuje
chyba skończe ze soba

23 l.. Nie pracuję, bo studiuję dziennie i nie muszę dorabiać. Na obecnym etapie interesuje mnie tylko zdobywanie doświadczenia w swoim fachu, nawet poprzez darmowe praktyki, acz staram się nie być frajerką ;) Teraz właśnie się uczę swojego fachu - praktyki u znajomych brata.

Gość ja znalazłam pracę
najlepiej po studiach zajść w ciąże i później iść do pracy z podchowanym dzieckiem. Ja mam 32 lata, pracuję (5 miejsce pracy niesezonowej na umowę o pracę) od skończenia studiów. I co z tego...Boję się mieć dziecko, żeby nie stracić pracy, niestety jestem typem pracoholiczki...Ale jak zmienię zdanie, to może być już za późno....

Gość żelki niemieckie są pycha
Dlatego bardzo dobrze,że zaszłam w ciązę zanim znalazłam praće. Bo też jestem takim czlowiekiem ze jak cos robię to na 100%. I na dziecko prędko bym się nie zdecydowała. A tak mam, kocham je i jestem szczęśliwa. Kiedyś do pracy pojdę ale nie myślę o tym teraz.

Nie pracuję, lat 20. Od października studia dzienne. Mając w planach studia zaoczne szukałam poważnej pracy, teraz gdy zdecydowałam się na dzienne szukam czegoś dorywczego, ale oferty prawie same w telesprzedaży;)

Moja kuzynka mając 20 lat urodziła dziecko. Studiowała zaocznie, dorabiała. Teraz syn ma 16 lat, ona zajmuje wyższe stanowisko, korzysta z życia, z synem ma rewelacyjny kontakt i twierdzi, że dobrze sie stało :)

Gość kkkkaaaaarrrraa
30 lat,nie pracuję,ale robię wakacyjną przerwę bo niedawno zakończylam prace w zlikwidowanej firmie

Gość fverfer
no bo dobrze się stało, ja mam 26 lat i mogłabym mieć już takie 5 letnie, przyjanmiej do przedszkola już by chodziło, a tak bede sie bala zajsc w ciaze, bo lubie pracowac i chyba balabym sie stracic mozliwosc powrotu

Gość 112 GHAH Dr. Kimberly Old 666
I am 126 years old and I live in London! I lowe Andrzej Kot from Poland! This guy is awesowe and so coll! He like smoke grass und like young beauty girls! Andrew die soon in future! Alkohol kill this man! I give him 5-7 years of life!

Gość ghrrrhhrr
23 lata Nie pracuję ponieważ ostatni raz chcę sobie zrobić wakacje. Od września będę szukać pracy :(

Gość 0d 20 lat pracuje w DE
w Niemczech i nie bylam od 17 roku zycia ani jednego dnia bez pracy. mam 3 dzieci.

I am 126 years old and I live in London! I very love Andrzej Kot from Poland and his wife Paulina Dog! This guy is awesowe and so cool! He like smoke a lot of good & green grass und very like young beauty girls! Andrew die soon in future! Alkohol kill this man! I give him 5-7 years of life!

Gość ale na kafe masz czas
:P

Gość ndejcbe
26 lat, nie pracuję od roku. Piszę pracę magisterską. Boję się pójść do pracy, bo nabawiłam się przez chorobę fobii społecznej.

Gość do ndejcbe
a gdzie pracowałaś?

Go little und sweet dear child for education! I give You best books and all my wisdom! Baby can crush the stupid system for all folks & karate masters! Martal art kings and ninja vanish! Nobody can see this black warior in masked black costume!

19 lat uczę się jeszcze - obecnie technikum. A od 2 lat i trochę pracuje w weekendy, obecnie jako barmanką;p

My talk-talk aka Gie-Gie vel gY gY is 5473221 fife four sieben tre zwej two adin! Let's talk for fun with me such a good girls!

Gość ndejcbe
w kancelarii podatkowej

Gość spoko loko
24 lata skończone. Rok po studiach. pracy nie mam.