Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z rozstepami ze hej

Czy ktoras miala laserowe usuwanie rozstepow?

Polecane posty

Gość z rozstepami ze hej

Witam. Jestem mama dwoch dziewczynek, po ciazach mimo smarowania moj brzuch wyglada tragicznie. Cala nadwaga zeszla, natomiast to co zostalo kazdego dnia przyprawia mnie o depresje ;) Czy ktoras z Was zastosowala laserowe usuwanie rozstepow? Jaka jest cena zabiegow i czy po nich rzeczywiscie widac duze efekty? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Tez bym chciala wiedziec czy warto.. Podbijam wiec temat.

Gość Mejew89
hej! warto!! sa to takie fale gorace, roztepy znikaja i tluszczyk troszke tez. 10 zabiegow na jedna partie ciala wystarczy. Partia to na przyklad brzuch, uda, boczki. U mnie (woj. lubelskie) 10 zabiegow 540 zl

Gość z rostepami ze hej
Ja jestem ciekawa w jaki sposob te rozstepy znikaja? Mialam 8 zabiegow dermabrazji na brzuch+fale, efekt utrzymywal sie chwilke, a potem rozstepy byly tak samo widoczne i wyczuwalne w dotyklu jak przed zabiegami. Zastanawialam sie tez nad peelingiem glebokim, ale neiwiem czy to wszytsko da efekty.

Gość rozstepy-- biale
czy któras z Was usunęła te ' białe' rozstępy?? słyszałam ze te jest ciężko usunąć, lub wogóle niemozliwe?

Gość z rozstepami ze hej
Podbijam, moze dzis ktos sie wypowie ;)

Gość miałam inne wydatki
Właśnie, te białe da rade? Ja mam jeszcze różowe, ale jestem 3 lata po porodzie. Zbierałam kasę na usuwanie rozstępów, ale były inne wydatki. W moim przypadku oprócz wydatków na dziecko - dentysta!!! Czy słabe zęby i nie jędrną skórę dostaje się w pakiecie???