Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddddddddddddd

Czy oszalałam??? pomóżcie

Polecane posty

Gość fddddddddddddd

poznałam faceta, jak tylko o nim mysle to mam dreszcze, jak sie z nim spotkalam to cala się trzęsłam a jak sie calowalismy myslalam ze umre tak mi bylo dobrzeeeeee normalnie chyba zwariowalam bo pierwszy raz tak sie zachowuje jak idiotka caly dzien nic nie jadlam bo siedzi mi on w glowie jutro mam z nim randke ale tak sie boje jak cholera i chyba ze strachu nic nie jem, jestem nienormalna jak się uspokoić, jak go widzę mam ochotę goo zjesc... oczy mi płoną jak patrzymy na siebie, co się ze mną dzieje, boję się siebie....... nigdy nie miałam problemow z mezczyznami a teraz jestem wielką galaretą

Gość OnaNieOn
ZAKOCHAŁAŚ SIĘ:)

Gość zewelka..
Przekaz 1603. Opracował Ivo A. Benda 26.2.1998. Motto: Komunikacja ze spokojnymi kosmitami na terenie Czech jest w pełnym toku Dedykowane z miłości wszystkim spokojnym ludziom i naszym przyjacielom z kosmosu. Teraz przedkladam Państwu warunki połączenia się z przyjacielami z kosmosu i z naszym Stworzycielem. Te warunki przedstawione są w tekście „Rozmowy i na tym miejscu ich przedkładam całościowo. Wy którzy macie zbyt materialistyczne myślenie, i macie stłumione uczucia, nastawcie się do usunięcia tych barier. Te warunki są właśnie warunkami utrzymywania Kosmicznych praw naszego Stworzyciela i dzięki nim zwiększycie i ustabilizujecie sobie swój poziom wybracyjno duchowy. 1. Żyć życzliwym, harmonicznym i duchowo uczuciowo uregulowanym życiem. Kochać swojego Stworzyciela pierwotnego wszystkiego i wszystkich, swojego Ducha i swojego ciała fizycznego, również kochajcie swojego Stworzyciela, ponieważ wy jesteście jego częścią. Nie pić nagminnie alkoholu, najlepiej w ogóle, palący ograniczyć palenie papierosów, najlepiej w ogóle. Wybaczać bliźnim i sobie. 2. Kochać pozostale ludzkie istoty, jak i te które Wam wyrządzają krzywdę, ponieważ oni robia tylko to co potrafią. 3. Kochać wszystkie pozostale Stworzenia, „żywe i „nie żywe, tzn. przyrodę, rośliny, zwierzęta, i planetę Ziemie, która jest wyższą istotą niz my sami. 4. Ograniczyć jedzenie mięsa do minimum, najlepiej w ogóle. 5. Zlikwidować usunąć negatywną literaturę, tzn, książki i czasopisma o wojnach, erotice, i negatywnych kosmitach (UFO porwania, spadnięcie statków kosmicznych itd.) promiennik negatywnych energii. 6. Nie czytać negatywne książki i czasopisma, nie oglądać negatywne filmy, również jest dobre lekceważyć politikę, bo jest pełna złych wibracji. 7. Nie posiadać nadmierny majątek (2 i więcej domów dla siebie, 2 i więcej samochodów dla siebieitd.) 8. Pomagać ludziem w nędzy w ramach własnych możliwości. 9. Pracować chociaż w sprawach rozpowszechniania informacji o Przyjacielach z Kosmosu, i to łagodnym, nie narzucającym sposobem. 10. Nie wyrządzać krzywdy innym stworzeniom.

Gość fv fcb fbgfb
w czym ci pomoc, ja mialam identycznie, chodzilam podniecona dniami i nocami , nikt nigdy tak na mnie nie dzialal jak ON

Gość Jasnowidz bolesław
ty strasznie pragniesz aby Cię posiadł i zaplodnił , stąd te dreszcze . Nie walcz ze sobą , jak go tylko spotkasz położ się gdziekolwiek się bedziesz znajdować i szeroko rozłóż nogi . Niech dojdzie do zaplodnienia. Wówczas ci te chucie odejdą :D

Gość fddddddddddddd
ale ze mną jest coraz gorzej, szukalam dzisiaj 3 godziny stroju, wpadlam w panike ze mu sie nie spodobam, potem nagle wpadlam w szal bo mam beznadziejna cere, caly czas przezywam ze wypadne zle i wiecej sie ze mna nie spotka, z minuty na minute cisnienie mi coraz bardziej skacze, obym tylko jutro nie zrezygnowala ze strachu!!!! kiedy mi przejdzieeee ? i czy w ogole przejdzie?

Gość fddddddddddddd
wstalam dzis o 4 rano, nie moglam usnac bo myslalam jak bylo mi z nim fajnie, smiaalam sie sama do siebie, w ogole to caly czas sie ciesze jak debilka jak cos napisze! dzwonil dzisiaj to mi telefon z rak wypadl, dobrze ze mnie nie widzial bo wyrobiłby sobie zdanie na moj temat i najwyzej to zaprosilby mnie do szpitala psychiatrycznego

Gość nieoNN
To zwariowanie nazywa się zakochaniem .Skuteczne leki - pocałunki i pieszczoty aplikowane bezpośrednio przez pana doktora:)