Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LITOŚCIiii

Nokia/plus/nerwica

Polecane posty

Gość LITOŚCIiii

zaraz mnie coś trafi!!! juz 3 h siedze nad tym telefonem i zwariuję jak mi ktoś nie pomoże. Udąło mi sie zdobyć kod, zeby wyłączyć pocztę głosową. Swoją drogą nie wiem kto ją włączał bo na pewno nie ja :-O Jeszcze jakiś miesiąc temu miałam tak, ze jak z kimś rozmawiałam i w tym czasie dzwonił ktoś drugi, to po zakończeniu rozmowy dostawałam sms, ze "nadawca o tym... numerze próbował sie z tobą połączyć o godz... " i to było super, bo mogłam do tego kogoś oddzwonić. Teraz natomiast nie dostaję takeigo komunikatu i nie wiem jak to włączyć. Nie wiem dlaczego to się poprzestawiało wszystko, bo ja ani nikt inny nie grzebał mi w tel.

Gość LITOŚCIiii
dziekuję za pieszczotliwe słowo zrobiłąm wszytsko jak było napisane, niby usługa włączona na nowo (nie wiem kiedy i kto ją wyłączył),ale nadal nie przychodzi sms, ze ktoś dzwonił gdy rozmawiałam z kimś innym

Gość LITOŚCIiii
podnosze bo nadal sie z tym męczę :-( moze ktoś pomoże

Gość LITOŚCIiii
up

Gość LITOŚCIiii
up

Gość domi nika
zadzwoń do BOK-u, połącz się z konsultantem i on Ci to wszytsko powłącza nr 2601

Gość sdfghjkl
miałam pare dni temu to samo,identycznie.Mam simplusa i w momenie przejscia na nowa taryfe Plus Na Karte tak własnie sie pomieszało.W końcu sie wkurzyłam i zadzwoniłam do biura obsługi 2601 i zgłosiłam usterke,konsultantka sprawdziła i stwierdziła ze rzecziwiście coś jest nie tak.Przyjeła zgłoszenie i na drugi dzień dostałam smsa ze zgłoszenie dla problemu zamknięto.Sprawdziłam i wszysko działało.U nie ta funkcja dzialała jak była włączona poczta której zreszta tak jak ty nie włączyłam sama.Takze zgłoś problem do bok

Gość LITOŚCIiii
Dzwoniłam juz na ten numer, przeszłąm przez wszystkie etapy wybierania numerów :-O a jak doszło do: "połącz sie z obsługą klienta" to czekałam i czekałam ic zekałam, dosłownie 7 minut :-O Potem włączył sie facet-automat, ze połączenie nastąpi za min.5 minut. Więc się niestety wkurwiłam, bo ile można! Fagas-automat powiedział znów kilka liczb i wybrałam taką, która mówiła, ze jutro ktoś ma oddzwonbic do mnie miedzy 10-12 Akurat! Już w to wierzę, ze zadzwonbią!!!! Boze jak ja nienawidze tej całej techniki!!!!!!!!!!!!