Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boszzzszzseeeeeeee

BRZYDKIE CIAŁO.

Polecane posty

Gość boszzzszzseeeeeeee

według tego artykułu ciało tej babki jest brzydkie.a ja jestem od niej 3 lata młodsza i mam o wiele gorsze i ciało.mam jeszcze brzydszy kształt nóg,ramion,do tego ogromne rozstępy i celluliut.mogłabym się z nią spokojnie zamienić.przecież pobieżnie patrząc na jej ciało nie widać ogromnych mankamentów,ejst normalne.czy każdy musi wyglądać jak z okładki:O? http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=38628

Gość boszzzszzseeeeeeee
ale ja jestem od niej młodsza i mam o wiele gorsze ciało,chętnie bym sie z nią zamieniła.co za chory świat

Gość gusta i guścikii
bo ludziom już się w głowach pomieszało. Mózgi już im się sprały od photoshopa. Niech co poniektórzy przejdą się lepiej na plażę i zobaczą jak wyglądają ciała większości ludzi. Nie sądzę aby się znalazło choć jedną kobietę, która by wyglądała jak z okładki. Ba, nawet ta kobieta z okładki w rzeczywistości (bez obróbek) wyglądają dużo gorzej.

Gość cziorizo
to gratuluje

to zacznij sobie begac wieczorkiem i wprowadz w dite owoce i warzywa, zacznij pic wiecej wody i lykaj witaminy, a nie nam narzekasz :)

moim zdaniem to cialo jest normalne.... na Boga nie kazdy jest szkieletem chodzacym . przynajmniej nie wisza na niej ciuchy..... a po drugie nie kazdy musi miec rozmiar 34/36.... ja tez przez zime przybralam w boczkach i brzuchu, a i celulit tez mam niestety ale coz poradzic,,,, moja mam miala go juz wi eiku 18 lat i teraz ma okropny chodze na zabiegi bo wiem,ze genetyka tu juz dziala,ale i tak nie bedzie nigdy tak jakbym chciala..... nie wyjde na plaze w samym stroju, musze miec cos dluzszego zeby zakryc tylek i nawet sporo ciala pod tylkiem bo mam celulit i nie mam ochoty swiecic golym tylkiem i go pokazywac.....no ale tylko tak moge normalnie zyc jak inni.

Gość boszzzszzseeeeeeee
z rostępami nic nie zrobię.cellulit mam od 11 roku życia.odkąd zaczelam dojrzewać zrobiło mi się paskudne ciało,a byłam ładnym dzieckiem

Gość cziorizo
taka locha i ciało normalne ? haha weż idż sie obmyj w nilu

Gość boszzzszzseeeeeeee
mam cellulit od 11/12 r.ż,na całej dupie i udach,i nic nie da się z tym zrobić.roztępy ogromne na udach,cyckach,tyłku.wszystko w rozstępach

Gość cziorizo
wiesz co jak ta dziewczyna ma 20 lat i taki wygląd to juz po niej

ja tez i nawet okropny celulit juz widoczny golym okiem mimo ze plywam jezdze na rowerze i nie mam sobie nic do zarzucenia bo prowadze aktywny tryb zycia i przynajmniej wiem,ze to nie przez siedzenie przed tv i objadanie sie . po zimie poawil sie nawet nad kolanami no ale ja nie jestem w stanie nic z tym zrobic, takie juz mam cialo i nie zabije sie z tego powodu a jesli komus to nie pasuje to on ma problem nie ja..... autorko jestem z Toba :):):):)

Gość boszzzszzseeeeeeee
dzięki.ale rozstepów nie masz nie?a to dopiero koszmar,nawet jak pomacam sie po nodze a mam założone dresy to czuje te 'wklęśnięcia"

zawsze moze zrzucic pare kg i ktos taki jak Ty moze nie bedZie krytykowal,a zreszta kazdy ma prawo isc na plaze a to ze jakis idiota zrobil zdj a jeszcze wieksi idioci komentuja i mowia ze jest gruba to nie wiem kto tu jest glupszy... jej cialo jej sprawa,nie wstydzi sie tak chodzic to tylko pozazdroscic pewnosci siebie i wysoskiej samooceny

ja moge polecic Tobie salon kosmetyczny z rozstepami :) tez z nimi walczylam bo mialam na pupie. Ja nie narzekam na swoje ciealo i naprawde dziekuje za nie bogu :) jedyne co musialam poprawic to krzywe zeby. Ale i tak mam duzo wad. Ale nie bede sie zalamywac. Ale zamiast narzekac powinnas ulozyc sobie poranna gimnastyke :P jezeli naprawde cos chcesz zrobic

rozstepow nie mam. choc kiedys zauwazylam maly slad,no ale to przez to chyba ze dosc duzo schudlam w udach po zeszlorocznych wakacjacch no i zostalao mi do teraz,natomiast jest to jeszcze bardzo plytka jasna kreseczka. mam kolezanke ktra tez schudla i ma wielkie rrozstepy w okolicach biustu i to wyglada brzydko ,takze TRy masz o tyle ok ,ze mozesz to ukryc

Gość boszzzszzseeeeeeee
narazie nie mam kasy na żadne zabiegi:( przez te rozsępy nie mam motywacji do jakichkolwiek diet i tylko zajadam emocje.kto nie przeżył zajadania emocji,ten nie zrozumie.to tak jak mniej inwazyjne i tansze ćpanie:Oinne dziewczyny w moim wieku maja ładne ciała,a moje nie tyle już co te rozstepy i cellulit,to o prostu brak wciecia w talii,krotkie nogi,małe cycki.więc nawet jak zaczne chudnąć to wpierw zejdzie mi z biustu:(

Gość abc8g
wpiszcie sobie jej imie i nazwisko w google, to zobaczycie ona sama jest na okladce i ma super wygladajace cialo, a realia sa inne. Ale moim skromnym zdaniem czytanie czegos takiego jak pudelek i inne fora plotkarskie, jest tak samo smutne jak wrzucanie czegos takiego do internetu i pisanie glupot, zeby dziewczyny wpadaly w kompleksy.. znajdzcie sobie inne problemy ludzie. ludzie umieraja codziennie a zycie mamy jedno, wiec przestan dązyc do idealu tylko siebie zaakceptuj ale ciagle zmierzaj ku lepszemu aby sylwetke poprawic a nie odwrotnie..

Ja mam podobna figure do tej gwiazdki i mam 22 lata,równiez uwarunkowane genetycznie mam liczne rozstepy i celulit ale WALCZE z tym,mecze sie bo jestem prawie na wiecznej diecie z krótkimi odstepami bo jestem strasznym łakomczuchem,staram sie byc aktywna fizycznie mimo,iz leniwa zanadto. Ale dziewczyny grunt to cos robic,narzekaniem nic sie nie zmieni.Na prawde ciezko mi psychicznie i fizycznie,ze nie wygladam inaczej ale staram sie jak moge ;) głowy do góry i powodzenia !! ;))

dokladnie! nie jestesmy w stanie wszystkiemu zapobiec ,a przeciez zaraz wejdzie tu ktos i napisze ze uzalacie sie nad soba,obzeracie sie zamiast sie ruszyc i schudnac, tylko nie przejmujcie sie tym bo ja wiem dobrze po sobie,ze geny to jest kurewstwo!!! no i trudno musze z tym zyc,tez mnie nie stac na kosmetyczki,fryzjerki i inne.... dlatego nie bede wydawac na cos co i tak nie przyniesie efektu, takze glowa do gory !