taka j. 0 Napisano Lipiec 16, 2012 śluzu nie mam prawie wcale a faza lutealna trwa ok. 6 dni. To jak zacznę brac magnez na wydłużenie fazy lutealnej to jednocześnie wysuszę się całkowicie??? To co ja mam zrobić???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka j. 0 Napisano Lipiec 16, 2012 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka j. 0 Napisano Lipiec 16, 2012 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka j. 0 Napisano Lipiec 16, 2012 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka j. 0 Napisano Lipiec 16, 2012 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezikmmalinowy 0 Napisano Lipiec 16, 2012 hej taka j :) ja sie zastanawiam nad braniem magnezu bo słyszałam że poprawia jakość śluzu , kurcze to może zrobie tak że będe brała magnez i do tego piła codziennie siemie lniane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2014 tak, to prawda. Po pierwszym miesiącu stosowania wydłumił mi f.l o 2 dni, przy drukim o 3 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iluśśś Napisano Styczeń 14, 2014 mi wydłużył z 11 do 16, a nawet 17 dni. Poza tym zniknęły wszelkie niedogodności typu boląca miesiączka i jakieś dziwne kłucia jajników podczas fazy lutealnej. I nie zmniejsza ilości śluzu, wręcz powiedziałabym że polepsza. Poprawia jego jakość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach