Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę zdziwiona

Czy któraś tak miała?

Polecane posty

Gość Trochę zdziwiona

3tygodnie temu poszłam na wizytę do ginekologa. Miałam robioną cytologię. Dziś dostałam wyniki i byłam u mojego gina. Wyniki mam ok, grupa 2. Tylko mam nadżerkę, o czym wiedziałam wcześniej. Poszłam do gina również dlatego by umówić się na termin wypalanki. Ale gin powiedział że wyniki są bardzo dobre, nie licząc nadżerki i zaproponował by na wypalankę umówić się dopiero na wrzesień, bo lato nie sprzyja takim zabiegom(długie noszenie wkładki przy tym upale no i prędzej może być np. Krwotok). Powiedział że z takimi wynikami śmiało można poczekać z wypalanką do września. Co myślicie? Można czekać?

Gość ojtam ojtam
poczekaj - czasem nawet sama znika - ja też miałam niby małą - a poszłam do innego gina po 2 m-cach i on jakoś jej nie widział

Gość Trochę zdziwiona
Tylko że ja urodziłam pierwsze dziecko 5lat temu i mam od tej pory tą nadżerkę potem urodziłam drugie dziecko i cały czas jest więc nie liczę na to że zginie:-)

takie zabiegi moga poczekać szczególnie jak czekasz już tyle lat :) a zdecydowanie będziesz się lepiej czuć jak na dworze będzie tylko te 15-20 stopni a nie upały po 35 stopni :)

Gość Trochę zdziwiona
No właśnie to samo powiedział mi mój gin. Dziewczyny a może którąś miała robiona nadżerkę, czy to boli? Bo różnie mówią?

Gość ojtam ojtam
no to jak masz ją tyle lat to w czym problem poczekać do września?? bo nie rozumiem??

Gość Trochę zdziwiona
Poprostu myślałam że jak mam świeża cytologię to że trzeba odrazu wypalankę. A tak za 2miesiące to myślałam że znowu cytologię trzeba robić, ale gin powiedział że nie trzeba bo jest ważna rok

Gość Trochę zdziwiona
Kobietki żadna nie miała wypalanej nadżerki? Chodzi mi o to czy boli? No i czy po wystarczają wkładki czy potrzebne podpaski? Jak długo trzeba je nosić?