Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malina258

samotnosc...

Polecane posty

jak walczyc z samotnoscia?? wyjechalam do innego miasta, za praca, ale nie znam zbyt wielu ludzi... jestem atrakcyjna, 22letnia dziewczyna, ktora ma az za duzo wolnego czasu... jak poznac faceta, ludzi...? nie wyjde przeciez sama do klubu:/ a na spacerze raczej ciezko kogos poznac:/

na poczatku tez tak myslalam:)...jest to wygodne, nadrobilam zaleglosci w ksiazkach, filmach, robie to na co mam ochote... ale na dluzsza mete nie jest tak kolorowo, jak wyglada niestety...

jak będziesz miała tzw rodzinę to będziesz wyć za chwilą dla siebie, postaraj się docenić to co masz ja bym za tę wolność dużo dała

Gość hahahahahhss
idź do akademika tam będziesz miała znajomych

Gość hahahahahhss
ale za 2miesiace:)

Gość hahahahahhss
w tramwaju, w ogrodku piwnym, pubie, mcdonaldzie

to duże miasto? są tam jakieś kawiarnie? wybierz się czasem po południu na kawę, usiądź przy oknie lub na zewnątrz i obowiązkowo zabierz ze sobą książkę do poczytania :)

nie mówię, że nie mam tu wcale znajomych...na imprezy w ciągu roku szkolnego mam z kim wychodzić...ale teraz są wakacje i większość tych ludzi wyjechała do swoich domów... a mi nie chodzi tylko o imprezowanie...a ogółem o spędzanie wolnego czasu

Rafcio...a dosiadłeś się tak kiedys do kobiety w kawiarni?:) moze jest to jakies wyjscie;-)

Gość hahahahahhss
kregielnia bilard jestes mloda i ladna to tylko frajer ci odmowi

przeciez nie bede sama ze soba grac w bilard:P ale kawiarnie jutro przetestuje:) podoba mi sie ten pomysl

Gość hahahahahhss
ale zawsze ktoś tam jest ty kurwa nikogo nie znajdziesz bo trzeba ruszyć dupę z domu i zobaczyć co się dzieje na dzielnicy

cieszę się, że mogłem pomóc :) tylko nie rezygnuj po pierwszym razie jak nikt nie zagada :) najlepiej wybierz sobie jakiś dzień w tyg np. czwartek :) i tylko w ten dzień się tam pojawiaj, pozdrawiam

Gość hahahahahhss
rafcio jesteś prawiczkiem