Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ngjgjutju

to co mi napisala byla

Polecane posty

Gość ngjgjutju

sam sie gubie w tym, staram sie o powrot od 3 mies, rozstalismy sie bo bylo zle, moja zazdrosc, pretensje, dodam ze ona twierdzi ze cos jeszcze czuje...co mi dzis napisala: nie chce powrotu nie wiem co bedzie kiedys moze znajdziesz kogos nowego, zaslugujesz na kogos lepszego, jak mamy byc ze soba to bedziemy kiedys jesli jest to nam przeznaczone..zawsze bedziesz dla mnie ważny ale nie wiem czy bede umiala Cie kochac tak mocno jak kiedys....ale o to chodzi ze mi juz sie odechcialo zaczynac po raz kolejny od nowa wierzyc ze bedzie jak 2 lata temu potem znowu pukac sie w głowe ze jestem głupia i naiwna.....wiesz moze kiedys bede tego zalowac ale nie chce juz powrotów........móWie że nie chce wracać może bede kiedys tego żałować może kiedys bede chciała wrócić i zdaje sobie sprawe ze może byc juz za późno ale musze sie o tym przekonać sama

Gość No widzisz a ja mam 170
przykro mi, ale ona Ciebie nie chce:(

Gość ngjgjutju
tez tak myslicie?

Gość 0407
mysle,ze powinienes dac jej czas odsunac sie by zobaczyla jak to jest bez Ciebie kiedys ktos powiedzial mi jak kochasz pusc wolno jak wroci to znaczy, ze kocha a jak nie to znaczy ze nigdy nie bylo Twoje u mnie nie wrocilo. ale za to teraz jestem najcudowniesza kobieta pod sloncem i ciesze sie, ze tak sie stalo