Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńczuk

ile płacicie mieszkanie ?

Polecane posty

Gość maleńczuk

chodzi o wynajem i jakie miasto ?

Teraz będę płaciła 650-700 za pokój jednoosobowy. To średnia cena. Mnie się udało wyhaczyć w nowoczesnym budownictwie i wysokim standardzie, ale to czysty fuks... Skaczę do góry :D

Gość dorisabellee
Poznań, pokój jednoosobowy 500zł, z opłatami ok 550zł.

Gość maleńczuk
poważnie 700 zł za pokój ???????????? Jezzzzu ja mam oferty za 1 tys za całe mieszkanie 2 pokojowe wydaje mi sie dużo bo obecnie płacę 600 zł za mieszkanie 2 pokoje plus media ..... ale musze sie wyniesc bo facetka sprzedaje :(

Gość malakotka
Mieszkanie 48 m - 2 pokoje, kuchnia, łazienka. Centralne ogrzewanie, ciepła woda na prąd, świeżo po remoncie (wymiana okien, cyklinowanie parkietów, malowanie). Blok z cegły, I piętro. Odstępne 500 zł + czynsz 350 zł

Gość jutro do paryza
pobije was na Mokotowie - ul. oleandry za 40m2 płacę 2400 ... teraz mam na oku grochów szukam czegoś na Grochowie

Gość loveeee <3
łóoooo jezu jakie ceny

maleńczuk no poważnie... I tak to jeszcze nie jest dużo jak za jednoosobowy pokój. Po prostu się udało z czego się strasznie ciszę. A ty w jakim mieście szukasz?

Gość dziaddek
kurwa zarob 1100 na reke i cos wynajmij

Rhówka nie żyj przeszłością :P 3000zł ze wszystkimi opłatami, 85 m2, większe miasto.

Gość maleńczuk
Ja szukam na Sląsku Katowice,Sosnowiec Czeladź :( coś nie mogę znajśc

trufelka pisała, że ma ciężki charakter, pewnie ją wyrzucili z domu ;) Ale jak płacą grosze to pewnie kiepski standard, jakość kosztuje :classic_cool:

Gość maleńczuk
oglądałam mieszkania w Katowicach za 1200 plus media mieszkanie prawie że puste drugie oglądałam w Sosnowcu 750 na mies z tym że właściciel sobie życzy 400 medii na mies bo gada ze i tak tyle wyciągne :( skąd takie pomysły na opłaty za media ? obecnie mam 120 zł za swiatło i gaz za 2 osoby

Dojczerski nikt mnie z domu nie wyrzucił :) A standard u znajomych świetny - piękne mieszkanie, w kamienicy z wysokimi sufitami. Klimatycznie. Tanio, bo nie było za bardzo wyposażone... W Katowicach nie jest drogo.

trufelka pewnie każdy chciałby Cię pod swój dach przygarnąć :) A znajomi są po UJ-u?

Dojczerski mylisz się, ja wprowadzam dyscyplinę na mieszkaniu :classic_cool: Na szczęście teraz będę mieszkała z osobami, które są po studiach i pracują. Są ogarnięci i sami dbają też o porządek, także będzie fajnie :) Nie są po UJ. Jedna osoba jest nawet z UWr.

Gość jakietojest
Wro, 2 pokoje 1900

trufelka - i nie masz do niej uprzedzeń? :P Porządek być musi, dlatego należy kobietom oddawać nadzór nad domem! ;)

Dojczerski nie mam. UWr jest dobrym uniwersytetem :) To prawda, że na UJ trochę odbija, ale bez przesady... Uprzedzenia nabieram wówczas, gdy osoba na KSW pieprzy mi, że są lepsi niż UJ. Sama nie wszczynam debat nt. wyższości mojej uczelni nad innymi. Prawda bowiem jest oczywista ;) - żarcik :P Mężczyźni też potrafią sprzątać. Mieszkałam z 2 i sprzątali pięknie na moje polecenie :D No, ale to by się zgadzało z nadzorem o którym piszesz :P

Staram się nie bywać, posiadam nicki czarne - jednodniowe, żeby się za bardzo nie wciągać :) - ale Ciebie będę nękał UJ-em ;) E - to życzyć tego, żeby sprzątali Ci mężczyźni, których będziesz miała obok siebie (nie wiem ilu ich tam będzie naraz), nie dlatego, że ich nadzorujesz, ale dlatego, że spotkał ich zaszczyt bycia obok Ciebie ;)

Nękać mnie UJ... Mam wakacje :) I Dojczerski nie kpij :classic_cool: Facetów będzie sztuk 0. Same babki, ale sympatyczne :) A wczoraj czasem nie miałeś nicka dobrzeprosperujący (coś w tym stylu)?

Ej, po to są jednodniówki, żebym nie był kojarzony, rozpoznany, tudzież namierzony! ;) - posiadasz licencję detektywa? :( Zazdroszczę Tobie, będziesz miała to, czego każdy facet pragnie! - ale dlaczego napisałaś "Same babki, ale sympatyczne"? - to tak rzadko idzie w parze? :P - czy to tak z autopsji? ;) - pamiętam jak pisałaś, że nie jesteś łatwa we ... współżyciu! ;)

Styl pisania... a wiesz, my na UJ to inteligentni ludzie ;) Ha, ha... ,,Same babki, ale sympatyczne'', czyt. kobiety, jeśli nie są przyjaciółkami/dobrymi koleżankami to są często sobie wilkiem. Zazdrość, zawiść i te sprawy. Łatwa we współżyciu lokatorskim jestem, bo nie wtrącam się do cudzych spraw ani nie zawracam głowy. Wymagam jedynie/aż porządku i współpracy w zakresie kupowania wspólnych chemikaliów. Charakter mam trudny, ale to przy bliższym poznaniu.

A - czyli tu jest pies pogrzebany - bo tak powierzchownie to zła nie jesteś - nie ma to jak dobry komplement, co nie? ;) Skoro tak piszesz, to wierzę na słowo! - "a wiesz, my na UJ to inteligentni ludzie" ... tylko co może oznaczać późniejszy dobór mordki i literek ";) Ha, ha..."? ;) Zmykam, dobrej nocki Elżbieto? - czy to było nieświadome przemycenie zdrobnienia żeńskiego imienia w ... qrdę, zgoogle'owałem trufle i zgłodniałem - a wiedziałaś, że: 1. Trufla (Tuber P. Micheli ex F.H. Wigg.) rodzaj grzybów należący do rodziny truflowatych (Tuberaceae); 2. Trufla nieowłosiona końcówka nosa u psa; 3. Trufle wyrób cukierniczy z czekolady i masła lub śmietany; także rodzaj cukierków o zbliżonym smaku ? Oczywiście chodzi mi o 2. :P A zgłodniałem w związku z 3., a nie 1. ;) No chyba że Felka - Felicjana? ;)

Powierzchownie to ja sprawiam dobre wrażenie, Dojczerski. Wyglądam na miłą, słodką (tak mówią :O)... a tu niestety. :classic_cool: Z UJ tak się śmieję, bo dookoła czasem jestem traktowana jakbym należała do innego species... Trufla... zdecydowanie wyrób cukierniczy Połączenie dwóch miłości: Krakowa i słodyczy ;)

Proszę nie kusić, bo chęć, by przeprowadzić (nie, nie się do Ciebie) na Tobie (nie, nie operację) psychoanalizę :classic_cool: jest tak ogromna, że prawie nie do powstrzymania (zawsze mogłoby być gorzej, gdyby np. o mocz chodziło ;) ). Z tego co o Tobie mówią to widać, że w Twojej głowie przegrywa to ... jaka chcesz być ... z wiedzą o tym, jaka jesteś ;) Dobrej nocki.