Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teofil

Samotny wyjazd partnerki

Polecane posty

Gość teofil

Witajcie. Od półtora roku żyję z ukochaną kobietą. W ostatnim czasie zaplanowaliśmy urlop na 2 tygodnie. Kiedy jednak był miesiąc do urlopu ona stwierdziła że musi wyjechać na wakacje do znajomych sama, że dawno ich nie widziała że to jej byłe życie że tęskni itd. Kupiła bilet i pojechała w ciepłe kraje. Kiedy wróci po paru dniach wypada termin "naszego" urlopu. Problem w tym że budżet już się częściowo rozszedł na jej. A mieliśmy jechać razem. Mamy tylko jedno źródło utrzymania którym jest moja stała praca. Poważne rozmowy i moje odczucia tej sytuacji nie zmieniły jej decyzji. Ona uważa że ma do tego prawo ponieważ nie pracuje i zajmuje się domem a jako że nie ma co robić to wyjedzie. Żeby "nie czekać na mnie całymi dniami" Fakt że umawialiśmy się że poszuka pracy ale za wiele z tym nie robi. Szuka jej w sumie już 10 miesięcy ale bez mocnego naporu. W sumie po co skoro jest kasa. Jestem w kropce bo nie chce dać się tak robić z drugiej strony rozumiem ją a przede wszystkim kocham. Czy powinienem być wyrozumiałym facetem i pozwalać jej na jej prywatne życie, jak pełnić rolę sponsora a jednocześnie nie zwariować? o zazdrości nie wspominając nawet...