Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynatyna

IZOTEK 118 dni leczenia

Polecane posty

Gość justynatyna

witam dziś już 118 dni odkąd zaczęłam brać izotek, mam nadzieję że w końcu mi pomoże, zaskórników pozbyłam się po trzydziestu dniach przyjmowania leku. szkoda tylko że jest tyle tych skutków ubocznych

Gość wekolosz
jakie masz skutki uboczne ?

Gość justynatyna
okropnie sucha skóra nawet przy smarowaniu kremem piecze, bóle stawów

Gość justynatyna
no i więcej włosów mi wypada

Gość wekolosz
mi wlasnie dermatolog chce przepisac, ale to dopiero na zime bo teraz podobno nie wskazane jest tego uzywac.

Gość justynatyna
nie wskazane jest gdy są upały i wtedy przerywam na jakiś czas a gdy jest chłodno biorę normalnie. no i muszę unikać słońca więc osłaniam się przed nim

Gość w pulapce
jesli twoj tradzik ma przyczyne hormonalna to wroci maksymalnie 2 lata po leczeniu.badalas hormony? izotek spowodowal u mnie zespol suchego oka oraz problemy ze stawami.powodzenia ja bym nigdy nie wziela jakbym wiedziala czym sie to skonczy

Gość justynatyna
wiem jakie są skutki uboczne ale już nie mogę żyć z tym trądzikiem walczę z nim już 4 lata i skutki uboczne mnie już nie obchodzą

Gość justynatyna
no i właśnie kilka dni temu moje oczy zaczęły źle reagować na wiatr a nigdy tak nie miałam a dziś już mnie piekły i kupiłam krople

Też to biorę. Już 5 miesiąc zaczynam, i narazie nie widze wielkich pozytywów, zaczynam tracić nadzieję że to pomoże mimo że większość zapewnia że to najlepszy lek jaki może być na trądzik.;/

Gość justynatyna
ja powiem szczerze że efekty widzę bo już nie robi mi się tyle tego co wcześniej, wyskoczy coś czasem ale to już rzadko, tylko kolejnym skutkiem ubocznym który odczuwam się pocenie się z byle powodu, chodzi tu o twarz, nawet na brwiach pokazuje się pot to masakra

Gość justynatyna
i do tego jeszcze przez byle bzdure strasznie się czerwienie a nigdy tak nie miałam

Gość justynatyna
i jeszcze pytanie do tych którzy również przyjmują izotek czy stosowaliście coś na wzmocnienie włosów i czy w ogóle można przyjmować bo zapomniałam zapytać dermatologa ?

Gość abizibzala
też to biorę, włosy wypadają i chciałam kupić skrzyp w tabletkach ale nie wolno podobnież