Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarina----27

Sesje z brzuszkiem miała któraś z was??

Polecane posty

Gość katarina----27

Zastanawiam się nad sesją z brzuszkiem jednak jest tyle ofert fotografów że trudno się zdecydować. W sumie każdy idzie w standard ale wachlarz cenowy jest spory. Myślicie że warto wydać te 500-1000zł za kilka fajnie zrobionych zdjęć?

Gość hmm jaAAA
w zyciu bym tyle nie wydala na sesje:O na sesje tak owszem ale nie takie pieniadze bez przesady

Gość katarina----27
właśnie wiem że to sporo kasy jak za 20-30zdjęć. Zastanawiam się zatem dlaczego są takie rozbieżności cenowe za praktycznie to samo. Czy żadna z Was nie miała takiej sesji??

Gość ja miałam ale mój mąż
jest fotografem amatorem wiec w gratisie. Rozpiętość cenowa jest duża bo zdjęcia są równej jakości. są renomowane firmy i te mniej znane. są fotografowie, którzy naprawdę robią cuda- są tacy, od których zdjeć za darmo bym nie wzięła. nawet portfolio często mają przekłamane więc trzeba uważac

Gość ja miałam ale mój mąż
różnej jakości oczywiście:D

Gość triu
wolalabym sama sobie napstrykac fotek :) naprawde uwazasz ze zdjecia zrobione przez fotografa beda lepsza pamiatka niz te robione przez meza?

Gość jak too
a co to za zdziwienie:D a kto powiedzial za kazda musi miec taka sesje:O

Gość katarina----27
jak oglądam galerię to zdjęcia są super extra piękne. Na ich podstawie trudno wybrać tego odpowiedniego fotografa. Amatorzy też się ogłaszają za bardzo małą kasę ale czy warto? No nie wiem. Zdjęcia są fajną pamiątką takich "domowych" mam sporo chciała bym coś lepszego

Gość sasanka tu jestem
mi robił fotograf amator i zdjęcia wyszły ładne, na pewno nie takie "standardowe" jak robi każdy. ja nic nie płaciłam bo mu chodziło o zdjęcia na strone mi o fotki

Gość to zależyyy...
ile się ma kasy.... ja ostatnio też przeszukiwałam oferty, bo chciałam sobie zrobić taką sesję, ale jak zobaczyłam ceny to mój zapał ostygł... Oczywiście fajnie jest mieć taką pamiątkę, ale w sumie przy odrobinie pomysłowości można samemu coś pokombinować i ładnie później obrobić - przecież jest tyle tych programów graficznych... Kasa przyda się na malucha, który jest skarbonką bez dna... Zrezygnowałam więc ze swojej sesji, ale za to zrobię sesję z noworodkiem w pierwszych 2-3 tyg. życia bo uważam, że na te zdjęcia będę patrzeć z większymi uczuciami :))))

Gość katarina----27
a ile orientacyjnie biorą za takie sesje z noworodkiem? My akurat mogli byśmy przeznaczyć z 600zł za taką sesję ciążową tylko najgorszy wybór fotografa no i nie wiem czy wole zdjęcia studyjne czy w plenerze

Gość sotlan**
ja dałam 100 zł za taka sesje i jestem mega zadowolona...wydatek typo 500-1000 zł jest dla mnie NIENORMALNY !!!!

Gość katarina----27
a ile masz zdjęć z takiej sesji?? 100zł to bardzo niewiele