Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NowaNaKafe

Powiększone węzły chłonne

Polecane posty

Gość NowaNaKafe

jutro mam wizytę u lekarza ale za nim co ja tym magom i tak nie wierzę więc moja prośba czy ktoś z was miał coś podobnego i co to tak naprawdę było... od dwóch dni mam powiększone węzły chłonne na szyji z czego prawy wygląda jak pięść cała :) problem z przełykaniem śliny i cholernie boli gardło 24/na dobę... ratuję się wszystkim co jest bez recepty bo czekam na jutro aż coś moze dostanę. wiem tylko że pani w aptece nie chciała mi nic sprzedać bo i tak mi nie pomoże stwierdziła że to zapalenie węzłow chłonnych... i tylko antybiotyk.... a dziś rano tak jakby mi ropa schodziła... aa fujj :) nic tylko podłączyć się pod diesla ;))) co to jest węzły czy migdałki czy...cuśśś innego??:) dodam że nigdy wcześniej nie miałam aż takich problemów z gardłem.

Gość całujcie się mononukleozę
się wyleczy :D:D:D:D:D:D Moja córka ciężko przechodziła to świństwo , leżała miesiąc w szpitalu , ale różnie z tym bywa Zdrowia życzę :D:D

Gość w mononukleozie
migdaly wygladaja jak anginowe. i niestety nie jest powiedziane, ze to choroba tylko nastolatkow. mam lat 30 i mnie zarazono. juz prawie rok minal, a organizm mam tak rozchwiany, ze masakra...

Gość przy anginie nie ma kataru
to prawidlowość .

Gość Oby to była tylko angina
mononukleoza fefefe .