Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edytka 35

Jestem zła na kuzynkę!!!

Polecane posty

Gość Edytka 35

Dwa tygodnie temu dostaliśmy zaproszenie na weselę kuzynki. Widzieliśmy że nasz zaproszą już pół roku temu tylko trzeba było czekać na zaproszenie. Już wcześniej kupiłam im ładny biały komplet za około 300 zł talerzy. Jakie moje było zdziwienie jak na zaproszeniu widniało tylko imię moje i mojego męża a dzieci już nie!!! co za chamstwo mamy 4 dzieci i ich już nie zaprosiła!!! tylko nas. Rozmawiałam z moją mamą i ona też nie kryje oburzenia bo ich stać na to żeby zaprosić. Moja mam wpadła na pomysł żeby te talerze dać wspólnie tzn ona odda mi 150 zł i damy jako wspólny prezent. Czy uważacie, że taki prezent to nie za dużo ze względu że tak zostaliśmy potraktowani??

Gość odpowiedni
edytka 35 kg , bo chyba nie wiek.próżnia

Gość Jadmjad
Myślałaś tępa pochwo że zabierzesz bachory by choć raz się najadły?

Gość Edytka 35
To chamstwo i nie ja piszę!!!!!!!!!!!

Gość a deszcz pada i pada i pada i
komplet talerzy na wesele? za 300zl? gdzie za jedna osobe na przyjeciu weselnym placi sie okolo 200zl. chcialac przyjsc w 6 osob co daje 1200zl i dac talerze jako prezent??? nie byloby ci wstyd???

Gość elag
no wiesz aj miałam jedno dziecko mnie tez kolezanka bez dziecka zaprosiła ale nie robiłam problemu przykro mi było ale jak robili wesele bez dzieci to trudno

Gość elag
ale jak ostatnio szłam na wesele we trojke mąż ja i dziecko to dalismy 600 zł

Gość 678987654
zachowujesz się jak chytra obliczona suka ! nikt nie chce na weselu bachorów to miejsce nie dla nich ! zrozum to ze nie w kuzynce jest problem tylko w twoim zasciankowym umysle i pozal sie boze mamusi

Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu
Na weselu ostatnio dałam w kopercie 600 zł ( było nas 3 ), więc nie przesadzaj. Daj od siebie te talerze, bo i tak wychodzi po 150.

Gość odpowiedni
sytaj , jeśli bez dzieci to podziękuj.tak czyni mądra matka

Gość elianna
Przecież to prowokacja :D

Wesele to ne miejsce dla dzieci, niech idą do kościoła czy urzędu, a na weselu bawią sie dorośli.

Gość gfdsfdf
Nie ma nic gorszego od stada bachorów na weselu

Gość Ratatuuj
Ja ostatnio szłam sama z mężem na wesele do kuzynki i daliśmy 600 zł, myślę, ew to tak normalnie, a Ty za 4 osoby chcesz dać talerze za 300 zł. Jak dla mnie to za mało, więc nie wiem o co się burzysz.

Gość było miineło
Edytka a powiedz co kieruje takimi ludzmi jak ty ze zamiast kasy wolą kupic jakiś pewnie nieprzydatny zestaw talerzy??? a jak dostana takich zestawów 5 to co wtedy?? nigdy nie zrozumiem gości ktorzy dają prezenty

nie kazdy sobie zyczy rozwrzeszczonych dzieci na slubie. uszanuj to. mlodzi wola miec swiety spokoj i to ich decyzja.

Gość eshhhhhhh ludzieee
hahaha ale glupie prowo :D

Gość na miejscu kuzynki
ciebie też bym nie zaprosiła fałszywa świnio , obrabiasz jej na necie dupe i w domu z mamusią juz widze jakie masz żałosne życie !

Raz że rozwrzeszczane dzieci a dwa, ze na weselu się pije, ludzie różnie sie upijają i mi sie nie wydaje aby to było odpowiednie miejsce dla dzieci.

Gość było miineło
A co jak oni wola miec czerwone talerze w kuchni????? Kurcze naprawde wkurzaja mnie tacy ggoscie co kupuja rpezenty. Moja siostra tez dostała sporo prezentów i do dzis leża na szafie w pudłach bo nie sa w guscie mojej siostry. APELUJE!! przestancie kupować prezenty i decydować o tym w jakim guście powinni młodzi sobie urządzic meiszkanie