Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axaxaxaxsasqq

czy facet Bliznieta rzeczywiscie jest taki zły??

Polecane posty

Gość gość123124124
Już wszystko wiem.. wszystkie kobiety które tu piszą muszą być same winne.. Dam odciąć jaja że okłamałyście bliźniaka, lub dowiedział się o czymś o czym nie powinien ;) Bliźniak zraniony was zniszczy.. nakarmi się waszym smutkiem i bólem. Bo jakby tego nie zrobił to pewnie by popełnił samobójstwo.. Bliźniak nie jest zły bez powodu, nie kłamie bez powodu i nie jest dwulicowy.. do was wymysł bo mamy za trudny charakter.. a prawda jest taka że wystarczy że będziecie porządne i dacie wsparcie a będziecie noszone na rękach.

Gość gość123124124
No dobra zgodzę się z wybuchaniem agresji ;) bliźniak się nie przyzna że coś jest nie tak.. trzyma w sobie. Jak wybucha.. prawda lepiej nie podchodzić i zostawić go samego.. po chwili przyjdzie z tą dobrą twarzą i znowu będzie ok.

Gość gość
To na pewno prawda- mają dwie twarze bez dwóch zdań:) Z mojego doświadczenia wygląda to tak: 1 twarz- tak lepsza:P ; kochany, dobry, troskliwy, miły....pan idealny. 2 twarz-już nie taka fajna....ogromne poczucie wolności, wypady z kolegami, przekładanie jego spraw na pierwszym miejscu, taki trochę egoizm najpierw ja potem reszta, zapominalstwo i myśle też, że dużo rolę odgrywa kasa. Dość materialistyczne podejście. Przez to, że jest zmienne i ma te dwa oblicza, nigdy nie mam pewności o jego całkowitym zaangażowaniu. Na pewno świetny kompan do wiele rzeczy, bo b.wesoły i towarzyski:)

Gość gość
Bo się rozpłaczę... czytając ostatnie wpisy, jacy porządni. No tak okłamywać i zdradzać to możecie Wy, a mścicie się nawet wtedy kiedy to Wy zrobiliście z kogoś durnia... Pamiętajcie nie róbcie drugiemu tego co Wam nie miłe, a świat będzie lepszy.

Gość gość
Nic co opisujecie nie pasuje do mojego partnera który ma ten znak zodiaku.

Gość gość
Tez mam partnera spod znaku bliżniąt, i tez nic do niego nie pasuje:) Jest odpowiedzialny, dość dojrzały jak na swój wiek(26), czuły, opiekuńczy, charakter ma zajebisty!:) Aż się czasami zastanawiam co on we mnie widzi, ale kochamy się juz tak 4 lata:)

Gość gość
blizniaki lubia zdradzac .sa nerwowi.agresywni .lubia wypic

Gość gość
Z facetami bliźniętami jest tak, że są 2 typy. Pierwszy spokojny, pantoflarz, oddany i drugi pędziwiatr, niestabilny nawet w długim związku. Ja spotkałam niestety tego drugiego, strasznie kłamał i obiecywał, a na końcu pokazał całkowity brak honoru :( I jeszcze jedno ten drugi typ jest bardzo wyrachowany i chce życiowo się ustawić, na dłużej wiąże się z kobietą dzięki, której czerpie korzyści. Tyle mów się o charakterze i wychowaniu ludzi, ale jednak znak generuje niektóre cechy. Fajnie jest spotkać tych pozytywnych bliźniaków. Ja spotkałam babiarza, snoba, samoluba... bardzo żałuję tej znajomości bo moje uczucia były szczere, a facet się mną bawił. Twarde baby powiedzą "takie życie mała" idź dalej więc idę dalej ;)

Gość gość
Niestety na początku umie się sprzedać, potem zaczyna lawirować, jako partner bardzo zawodny człowiek. Nie ma równych w kłamstwie i manipulacji :(

Gość gość
To nie forum dla pensjonarek, które uwierzą we wszystko. Prawda facet bliźniak taki wesoły i "szczery" to "maszyna zdradzająca", na tyle skuteczna, ze partnerki rzadko domyślają się najgorszego. Czasem żonie coś tam świta, ale nie, nie mój ideał nie może zdradzić tak wspaniałej kobiety jak ja... tez tak myślałam i się przejechałam. Naiwność i miłość kobiety tym karmi się taki typek i wykorzystuje bezwzględnie. Kobiety otwórzcie oczy.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? a moze astrologia 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Tak rzeczywiście jest do ... niczego ponieważ ciągle oszukuje, manipuluje, zdradza i dba o własną d... Trzeba trochę czasu, żeby rozgryźć takiego niby inteligentnego - cwaniaczka. Przy tym wielkie grono znajomych zwłaszcza pań, które go "wielbią" i widzą w nim prawego i uczciwego człowieka (żona niestety często też jest nieświadoma swojego poroża) - oto mistrz manipulacji - pan bliźnięta. A jeszcze jedno tylko pan bliźnięta przyłapany na oszustwie potrafi się z niego wyłgać i obrócić na swoją korzyść :-) Taki cyrk zapewni Wam pan bliźnięta... powodzenia

Gość gość
Moj ojciec blizniak: zawsze zaradny, przrbojowy, dawal poczucie bezpieczenstwa, co sie okazalo? Byl nalogowym hazardzista, za plecami calej rodziny nabral kredytow, puscil wszystkich z torbami. Moj byly facet: blizniak. Raz kochany az do porzygania, 2 minuty pozniej potrafil byc oschly itp. Przez 6 lat zwiazku ze 2 razy chcial mnie rzucic, bo chyba sie odkochal, a po miesiacu chcial sie zenic. Co na koniec? Okazalo sie ze tez jest hazardzista, o czym oczywiscie dowiedzialam sie sama przypadkiem. Klamac obydwoje umieja bezblednie, po za tym czlowiek do rany przyloz. Wniosek: blizniak to czlowiek o 2 twarzach. Nigdu nie wierzylam w takie brednie, ale od teraz chyba na wstepie bede pytac o znak zodiaku

Gość Nemezis33
Żony i partnerki im tak ufają, dzięki temu mogą uwodzić bezkarnie. Związek trzeba budować na zaufaniu ale - uważaj KOMU ufasz. Może jednak warto czasem, obudzić się, uszczypnąć i włączyć czerwona lampkę bo ta otulina zwana bezgranicznym zaufaniem nas ogłupia. Tak ufasz...?

Gość gość
Nie mam powodu nie ufać. Mój partner ma ten znak zodiaku i zawsze śmiałam się z tego, że jedyna cecha bliźniąt która do niego pasuje to zamiłowanie do plotek. :P

Gość gość
Mnie facet bliźniak męczył i zrobił w bambuko, (po co męczył nie wiem, pewnie z nudów ;-)) ale czy każdy jest takim zdradzaczem ;-), pewnie nie. Lepiej trafiać na tych pozytywnych bliźniaków. A najlepiej byłoby gdyby nikt nie znał swojego znaku zodiaku;-)

Gość Żona86
Żonaty bliźniak z dzieckiem już nie będzie miał czasu fikać, jak jest kawalerem to ma za dużo czasu i z nudów skacze z kwiatka na kwiatek. Zagnać takiego do roboty to będzie miał czas wolny tylko na spanie hehehe

Gość gość
Mnie sie taki pozytywny blizniak trafil :)

Gość Moniiikk
To leniwce i babiarze, całymi dniami drenują FB, lajkują jak nakręceni (to jest ich główne zajęcie) uwielbiają wypady, wyjazdy w tzw. interesach czyli w celu zdrad, gadają jak nakręceni, w każde zdanie wplątują kłamstwo. Życiowe pijawki i krętacze. Tak potrafią kłamać, że każdą laskę zmanipulują. Wybranka najlepiej naiwna ( nie domyślająca się zdrad), mieszkająca nad morzem bo wtedy maja wieczne wakacje i życiowo ciągnąca go za uszy :-) Niezbyt przystojni (łysiejący) więc kobieta sądzi, że nie będzie latał na boki hehe

Gość gość
To trochę żałosne ufać komuś (lub nie) na podstawie dnia w którym się urodził... 21 wiek, a baby w takie zabobony wierzą. Wstydźcie się...

Gość Kość12
Radzę nie wiązać się z tymi babiarzami !!!

Gość gość
Nie są źli są żałośni, kłamią, zwodzą, kłamią, zdradzają itp. itd. A przy tym żonom w domu odstawiają szopki jacy to nie są super i lojalni, żenada.

Gość gość
Czytam i czytam i się nie mogę nadziwić : -) Mam 3 koleżanki bliźnięta - Jedną znam od 11 lat - dobra, wrażliwa, kochająca swoją rodzinę nad życie, nie zauważyłam żadnych dwóch twarzy przez tyle lat. Druga koleżanka to samo - pomocna, uczynna - zdradził ją mąż i zostawił dla kochanki, 2 lata walczyła o małżeństwo, wspaniały człowiek. Mój były facet - Bliźnięta. Wrażliwy, pomocny, uczynny, empatyczny. Byliśmy ze soba 2 lata, rozdzieliła nas odległość i różnica charakterów. Fakt, ma dwie natury, ale nie dwie twarze! Z jednej strony wesoły, lekkoduch, żartowniś, którego mało co rusza, drugą naturę pokazuje nielicznym, w domowym zaciszu - wrażliwość, łzy, ciężkie chwilę przeżywa w środku. Walczy o związek do ostatnich dni. Czasem ma swoje humorki i fochy, ale na szczęście szybko wraca jego dobry brat "bliźniak" i znów jest wesoły i kochany ;-) Mój lokator - Bliźnięta - mega pozytywny koleś, ma swoje dziwactwa, ale jest dobrym i uczciwym człowiekiem. Radzę nie wrzucać wszystkich Bliźniaków do jednego wora. Ja ten znak bardzo lubię i dobrze się z nimi dogaduję - może dlatego , że sama jestem zodiakalnym Lwem z ascedentem w Wadze :) Są to trudni ludzie, ale z dobrym sercem, nie krzywdzą innych! Za to wszystkie cechy bliźniacze ktore tu wypisują ludzie typu fałsz, kłamstwo, dwulicowość mogę przypisać Rybom, których nie znoszę i jest to jedyny znak, z którym chyba się nie dogadam. Ryby-Lew jak Ogień-Woda, może dlatego jest taki finał :-)

Gość gość
Hehehe czytam te wpisy o bliźniakach i powiem wam ze to prawda . Od 10 lat jestem w związku z bliźniakiem . Bez wątpienia maja dwie twarze , może się wydawać spokojnym odpowiedzialnym facetem a to co wyrabia na boku może partnerkę bardzo mocno zdziwić . Blizniaki maja bardzo trudny charakter bardzo bardzo .