Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia2334RE

Jak mam POWIĘKSZYĆ pośladki!?

Polecane posty

Gość Monia2334RE

Boże kochany ludzie... Dlaczego tyle się słyszy w reklamach i wszędzie o ćwiczeniach/preparatach na mniejszy tyłek? Dlaczego tyle kobiet chce mieć mały tyłek?! 'ojej ale mam wielką pupe, musze schudnąć' No boże święty... CZY SERIO SĄDZICIE ZE PŁASKIE PUPY SĄ PIĘKNE I ATRAKCYJNE?;/ Ja właśnie mam problem.. Mam mały tyłek i do tego troche płaski. I chciałabym mieć PUPE jak beyonce ! czyli wielką okrągłą jędrną i wystającą! To jest piękne! a nie płaski tyłek jak u 12letniej dziewczynki... Co ja mam zrobić, dlaczego wszędzie są cwiczenia tylko na zmniejszenie tyłka!? JA CHCĘ POWIĘKSZYĆ PUPĘ A NIE -ZMNIEJSZYĆ !! błagam jesli macie jakies sposoby to piszcie ! Jem dużo (tyle ze malo slodyczy moze tu tkwi problem) JUZ NIE WIEM. Blagam dajcie mi cwiczenia takie zeby mi d**a urosła a nie zmalała!! nie chce schudnąć ! chce zgrubnąć w DUPIE ! pozdrawiam Rozczarowana i smutna monika..

Gość Monia2334RE
DLACZEGO NIKT NIE ODPOWIADA?

Gość Miecia852
Jeśli masz już od zawsze płaski tyłek to niewiele zdziałasz. Jeśli jest inaczej, polecam: przysiady, wykroki (z obciążeniem) i często ćwicz napinanie mięśni pośladków (stoisz, leżysz, bez znaczenia, napinasz mocno mięśnie, na jakieś 3,4 s i puszczasz) Powinno zadziałać.