Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarieHuana

jak poradzic sobie z bolem serca?

Polecane posty

Gość MarieHuana

Facet mnie rzucil...serce mi peka z bolu, nie chce szukac nastepnego, chce konkretnie zapomniec o tym ostatnim bez rzucania sie w nastepne nieszczescie.. jak poradziliscie sobie z wlasnym zranionym ego? prosze o dobre rady i podtrzymanie na duchu w ciezkiej chwili

Gość Reqres
Ihaaa, im back !

nobady? niemand? :( :( :( ech , chyba musze pozmyslac kilka pelne dramatyznu historie pelne zdrady, agresji i takie tam :( ech...nic mi do glowy nie przychodzi ....:P powaznie pytam- jak poradziliscie sobie z bolem rozstania ? straty?

Gość A ja wiem co ci pomoże
MarieHuana jak masz już głosy (pełne dramatyzmu) w głowie to przestań palić to gówno, bo się wykończysz, widzę że serducho ci siada i psycha też a to oznaka że za dużo jarasz zielska, nałóg już totalny musisz być.

Jak chcesz to na weekend mogę wpaść tak cię przelecę przez 2 dni że zapomnisz o byłym, tylko załatw coś do jarania ok, jak piszesz się na to?

normalnie sami szczesliwie zakochani tutaj? to moze zdradzcie mi te tajemnice- jak sie sczesliwie zakochac? jasna choleria-a mnie sie w glowie tlucze- why?why? why? :(

A ja wiem co ci pomoże tu nie widze problemu- mam niezly wibrator i kilka baterii pod reka, mnie serce peka a nie co inne :P

Wiesz co wibrator Ci masażu nie zrobi... to masaż zapomnienia relaksu, podczas wykonywania tego masażu pacjentki odpływają zapominają o codziennościach, działa poprzez dotyk na twoją psychikę, więc nawet nie porównuj i znam jeszcze parę innych sztuczek skarbie :D po których wibrator wyleci z hukiem do kosza. Pierwsza wizyta gratis :), nie jednej już pomogłem z tego forum...

Gość A.............................
MarieHuana łączę się z Tobą :-(, siedzę w pracy, nic nie jestem w stanie zrobić.. co chwilę chce mi się płakać.. Boże kiedy to minie.. mam wrażenie, że będzie ciągnęło się latami.. żałuję chwili kiedy dałam mu się zaprosić na pierwsze spotanie.. :-(

gratis???? czyli nastepne odplatnie??? ej , cos mi sie zdaje ze to ty nie bedziesz w stanie mnie zapomniec! moj byly bombarduje mnie do dzisiaj podobnymi smsami - tyle ze ja nie mam ochoty na seks bez glebszego znaczenia uwazam ze wspolne orgazmy lacza ludzi , ech faceci - wszyscy tylko jedno w glowie :(

A............... dziekuje dokladnie to czego potrzebuje :( nie wiedzialam ze mam tyle lez na zbyciu :( kiedy to sie w koncu skonczy?

zastanawiam się co będę robić pracy żeby jakoś zająć myśli i nie zwariować.. :-( :-(

nigdy więcej żadnych związków, żadnego zaangażowania :-(

pierwszy raz wiem, co to znaczy że serce może boleć :-( mam nadzieję, że ostatni w życiu :-(

pierwszy raz wiem, co to znaczy że serce może boleć :-( mam nadzieję, że ostatni w życiu :-(

mam jeszcze klucze od jego mieszkania - mam ochote tam pojechac i zrobic cos bardzo glupiego :( ludzie ! trzymajcie mnie zanim zapomne o dobrym wychowaniu! w tamtym tygodniu powiedzial do mnie- baby- jestes dla mnie najwazniejsza...ale poznalem inna ! fuck!fuck! fuck!

malam to szczescie - nieszczescie trafic na najwiekszego skurwiela w miescie... zalicza jedna za drugo.... z drugiej strony -tylko ja mam te klucze :P chyba zrobie z nich uzytek! matko ,glupie uczucia :(

A kto powiedział że w planie jest tylko sex..., jestem psychologiem i fizykoterapeutą, pomogę Ci zapomnieć zebrać się w garść mam dość duże w tym doświadczenie, pomagam kobietom po ciężkich rozstaniach, mało jest takich ludzi w PL się tym zajmujących zawodowo niestety mam tylko 2 weekendy wolne bo wziąłem urlop... no ale jak nie chcesz to nie, ja tylko oferuję pomoc nie narzucam się :), pamiętaj że to siedzie w twojej głowie :) ciało i umysł z czasem będzie Ci dyktować brak tej osoby, będzie przez pewien czas coraz gorzej (zależnie od tego jak bardzo byłaś zaangażowana emocjonalnie ale czasami trwa to dłużej niż związek), to jak z nałogiem narkotykowym, ale metoda leczenie zupełnie inna :)

A......... z tym dupkiem zaczelam -zeby zapomniec o tym poprzednim :( co za bledne kolo.... co zrobic zeby zapomniec o tym dupku? nigdy wiecej ! nunca mas!!!!!!

A ja wiem co ci pomoże,, wiesz czego sobie zycze? na wieki wiekow amen zdobyc dystans do wlasnych emocji.... niech sobie buszuja ...ale bezemnie :(

i to wlasciwie nie serce mnie boli- a zoladek :( co za idiotyzm....brzuch mnie boli z powodu straty? tam siedi ego? w brzuchu? cholera jasna! mam nadzieje nastepnym razem zostanie w kiblu!!!!!! moje zasrane, zranione ego :(