Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryyyytka

moja córka ma 15 lat i...

Polecane posty

Gość fryyyytka

Moja córka ma 15-lat i nie pije ,nie pali,nie bywa na "melanzach" i nie ma chłopaka(choc wiem,że pewnie chciałaby ) takie dzieci to w dzisiejszych czasach rzadkość...prawda?

Gość Miliana23
chwalisz się czy żalisz i skad znasz słowo melanż to jakoby u rodziców nie spotykane

roznie to jest..to ja znam taka jedna 15-latke i ma chlopaka ktory ma 25 lat i w ogole co tydzien imprezy i imprezy..a jak imprezy to i oczywiscie i alkohol i nie tylko..ciesz sie ze masz taka normalna corke ze nie pije,nie pali i nie chodzi na te melanze..a ta co ja znam to dobrze sie uczyla a teraz wpala w zle towarzystwo i dalej jest w tym zlym towarzystwie..takze dla mnie to normalka..nie ukrywam ze to rzadkosc..bo rzadko sie spotyka takich mlodych osob ktorzy sa w dobrej drodze..

Gość fryyyytka
ani sie nie chwale ani nie żale tylko chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat tzn; czy są jeszcze takie dzieciaki? Przyznam że w żaden sposób jej nie ograniczam ale sama jest rozważna i wie że to np nie jest odpowiednie towarzystwo dla niej,przyznam też ,ze nie jest żadną"zakonnicą":) melanż-słowo znane mi ,bo mam córkę i często bywają u nas w domu jej znajomi wiec po prostu słyszę,ale też nie jestem taka stara wiec uważam ze to normalne ,bo czasami kiedy rozmawiam z córka to uzywa takiego słownictawa-jak to jest ww srodowisku nastolatków

Gość jolalojalna
widac,że dziewczyna nie jest 1 lepsza

Gość 30letni ruchacz młodych cipek
biore ją :classic_cool:

Ja zaczelam moje zycie towarzyskie i seksualne wlasnie krotko przed 16 rokiem zycia ;) Ale to bylo kilkanascie lat temu. Dla niektorych jest to wczesnie, dla innych pozno ;) W dzisiejszych czasach chyba dzieje sie to szybciej ;)

Gość moj atomasakra
ciesz sie z takiej córki z moja to masakra przez właśnie te melanże pali pije bosz

Gość możnaby ją było sobie
zaklepać? tak by już nie musiała by szukać chłopaka.

Gość *liliann
Jakby miała 20 lat to byłoby czym się dziwić, ale 15 lat to dzieciak i powinien zachowywać się.