Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęsciara321123

Pierwszy Lot Samolotem

Polecane posty

Gość Szczęsciara321123

Witam wszystkich:) Mam Pewien Problem a mianowicie za 3 tyg lecę na Cypr:) a Kompletnie nie wiem jak mam Się przygotować na lot samolotem co muszę mieć ze sobą Itp A i jak sądzicie te 3 tyg szybko zlecął już się nie mogę doczekać a Wy dokąd się wybieracie na wakacje??

Gość dsdsfdgfgh
zeby sie rozbil ten samolot!!!

Gość nie lubie nikogo:)
co sie przygotowac ? Ubrać wygodnie i tyle. Pierwszy raz czułam dyskomfort, uszy mi sie zatkały, bo mialam lekki katar. Następnym razem jak czułam ze mi sie uszy zatykaja otwieralam buzie. Dziwnie to wygladalo, ale pomagalo.

Gość Szczęsciara321123
Bo wiecie, ja to mam tak dużo kasy że mogę sobie na to pozwolić. W ogóle jestem piekna i mądra więc mi się nalezy taka wycieczka. :)

Gość folder
oho, pojawiła się jakaś zazdrosnica :-D

Gość nfaojfns
hej ja za miesiac lece do bulgarii i tez pierwszy raz samolotem, podobnie jak Ty nie mam pojecia co bedzie na lotnisku bo juz na sama mysl o tym sie denerwuje :D nie przejmuj sie podszywami ;)

Gość ja tez mam zdanie...
no wiec ja za jakies 3 tygodnie lece na kube :) zakupilam bilet w sky club i dostalam potwierdzenie takze juz nie moge sie doczekac! ja do samolotu ubieram sie w pizame i ranne pantofle - w koncu wyczytalam ze trzeba sie ubrac wygodnie

w samolocie bywa chłodno, wiec warto miećz ze sobą coś cieplejszego...zwłaszcza skarpetki na nogach

Gość ja tez mam zdanie...
betti no ja juz kupilam sobie takie fajne grube skarpetki z frotty do pantofli beda akurat :classic_cool: